EXCLUSIV Tânăr, băgat în spital cu oasele rupte, de un agent de...

EXCLUSIV Tânăr, băgat în spital cu oasele rupte, de un agent de securitate de la evenimentul Spontan. Ce spun organizatorii și cei de la SPI Security

10
DISTRIBUIȚI

Fiul patronului unei pensiuni din Timișoara a ajuns în spital după ce a fost rupt în bătaie de unul dintre reprezentanții firmei de pază care au asigurat  securitatea la petrecerea Spontan, organizată, aseară, la Muzeul de tramvaie Corneliu Miklosi al STPT, de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara. Acesta este un nou incident după ce săptămâna trecută evenimentul Spontan a blocat o stradă din centrul istoric al Timișoarei, trecătorii fiind obligați, mai multe ore, să ocolească pentru a nu deranja petrecerea privată.

Tatăl băiatului, Marius Dumitrescu, a povestit că ”eram spre ieșire să plecăm. Era cam 22,20. Am fost cu soția, cu copiii mei, care au  24 și 20 ani, și mai mulți prietenii ai lor.  Băiețiiau luat-o în față spre ieșire. La un moment dat, a sărit un bodyguard direct la Andreas, care are 24 de ani, și l-a lovit din senin. I-a spus ”te omor, f… morții mătii”. Prietena a sărit să-l apere și a lovit-o și pe ea. A sărit fratele lui, dar a picat secerat la pământ că l-a lovit în față. Ca să-l apere pe Andreas, prietena și soția mea au sărit peste el să-l apere cu corpurile lor. Erau toți de la firma de securitate în jurul lui. Am luat o masă și am aruncat-o spre ei să-i îndepărtez. De abia atunci s-a oprit. Cel care l-a lovit s-a băgat în spatele în spatele lanțului făcut de cei la SPI care strigau ”Lăsați-l că e de-al nostru”.  Au sărit și de la alte mese să-l apere pe Andreas. Totul nu a durat mai mult de un minut jumătate. Prima oară s-a sunat la 112 la 22,40 și a doua oară la 23,15. Poliția și SMURD-ul au ajuns după cel de al doilea apel. Nu e normal să se întâmple așa ceva. Te duci să te distrezi și te omoară. Când a venit Poliția, cei de la firma de securitate au susținut că nu este colegul lor, că nu avea nimic cu însemnele firmei. Când a venit Poliția era pe lista firmei de pază printre cei care asigurau securitatea la eveniment ”.

Andreas Dumitrescu a fost transportat de urgență la spital și ulterior înternat cu mână stângă ruptă, glezna dreaptă ruptă, claviculă dreaptă fisurată, iar la buza spartă a avut nevoie de patru copci. Fratele său s-a ales, de asemenea, cu buza spartă, iar un alt prieten care a intervenit s-aa les cu mai multe răni la mână din cauza cioburilor.

Contactat de PRESSALERT.ro, Ion Stepanescu, administratorul SPI Security, firma care a asigurat ordinea la eveniment și unde a fost angajat și celebrul interlop Lucian Boncu, prietenul de chefuri al lui Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, a declarat: ”Eu am avut contract cu cei de la Spontan de la ora 14 la 22.


Eu de abia m-am întors în oraș. Nu știu eu ce s-a întâmplat, doar ce mi s-a spus la telefon. Angajatul meu mi-a spus că se certa un grup de persoane, s-a dus să-i despartă. A luat o sticlă în cap și nu mai știe ce s-a întâmplat mai departe. Din câte știu, ceilalți agenți nu au lovit pe nimeni, doar au imobilizat și au scos afară. El a ajuns primul acolo, unde se certau. Îl durea capul, am înțeles că se ducea la spital”.  Alexandru Bucătaru, unul dintre organizatorii Spontan a susținut pentru PRESSALERT.ro că ”în momentul de față nu pot să vorbesc. Mâine puteți să reveniți pentru o declarație”.

Poliția Timiș a confirmat incidentul și au anunțat că a început o anchetă. ”A fost plângere pentru un incident petrecut la un eveniment public,a seară, în jurul orei 22,30. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș.

10 COMENTARII

  1. ma mir ca doar atat. la ce figuri si impresii au cei doi frati o meritau mai tare. se cred prea mari pt cine sunt ei.. si sa fim seriosi, toata lumea stie ca banutii vin de la
    matushica. de ce te ai crede buric al pamantului pe banii mattushii??‍♂️ mai lasati din figuri si invatati sa va comportati in societate. ma bucur ca s a dovedit ca sunteti niste nimeni. acum o da ti pe metoda cu “victima”

  2. exista inca siteuri care aproba anunturi explicate cu “a sarit bodyguardu la fiul meu Din Senin” . ???? ce dracu erati drogati? nimeni nu ti bate toata famili din SENIN taticutule. mai lucreaza la educatia baietasiilor

  3. Am fost la eveniment si am vazut faza. Acest baiat erau baut rau, iar cand bodyguardul a venit la el pentru ca tot deranja clientii, acesta i-a dat cu sticla de alcool in cap..

  4. Totul a fost foarte simplu si socant ! Dar deloc cum povestiti voi . Eram la masa de langa ,a venit omul de ordine sa-l linisteasca ,se certa cu toata lumea de 2 ore ( inclusiv cu prietena lui ) , moment in care “naivul “ baiat a luat o sticla si il loveste direct in cap … Ma mir ca inca nu a facut plangere pentru tentativa de omor !!!

  5. Cei de la SPI au PSD-UL in spate sa-u iritat caci astia faceau comentarii rautacioase vis a vis de cei de la SPI ….am inregistrarea incidentului ………nu se mai poate cu ciuma rosie …Glumeam copii de banii gata erau foarte arogantii si luau pe toti peste picior ..si da intradevar au lovit agentul de paza cu sticla …in rest can can

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.