EXCLUSIV Trei șefi din Ministerul de Interne cântă în cor cu interlopii...

EXCLUSIV Trei șefi din Ministerul de Interne cântă în cor cu interlopii la ziua fostei iubite a ”ucigașului cu Ferrari”, judecată pentru cumpărare de influență Video UPDATE 1 Reacția sărbătoritei

7
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care apar trei șefi din Ministerul Afacerilor Interne în timp ce-i cântă ”La mulți ani” alături de membri ai lumii interlope din Timișoara unei inculpate trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență. În imagini se văd comisarul șef Daniel Drăguța, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Timișoara, adjunctul acestuia subcomisarul Ionel Iacobescu și comisarul șef, Iliuță Cumpănașu, adjunctul șefului Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în timp ce sărbătoresc alături de Jean Crihan și Ștefan Kerekeș la ziua Iasminei Popovici, imaginile fiind înregistrate în noiembrie 2017.  În imagini este surprins momentul în care este adus tortul și participanții la ziua de naștere îi cântă în cor sărbătoritei. Comisarul șef Drăguța a devenit celebru după ce a susținut că nu există grupări interlope în Timișoara și că ”așa numiții interlopi sunt monitorizați de poliție. Dacă un autointitulat interlop va trece pe roșu, va fi oprit de poliție.Timișoara nu este condusă de interlopi, ci de cetățeni ai urbei și de polițiști”.

Cu cine au petrecut polițiștii

Jean Crihan a fost implicat în scandalul de la clubul ”Lepa Brena” când l-a lovit pe liderul interlop Sorin Udrea, iar ulterior, în martie 2014, a fost împușcat cu două focuri de pistol, în plină zi, într-o piaţă din localitate  Desenzano del Garda de lângă Brescia. Ștefan Kerekeș a fost implicat împreună cu alți suspecți în tâlhărirea unei bătrâne din Viena, de la care au luat 20 de kilograme de aur. Ulterior, a fost prins de autoritățile sârbe după ce autoritățile din Austria au emis pe numele său un mandat internațional de arestare.

Sărbătorita este Iasmina Popovici, care a fost trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență într-un dosar în care este acuzată că a plătit pentru a-l scoate din arest pe prietenul său de atunci, Adrian Cocoană, cel care a ucis, în 2008, un tânăr după o cursă nebună cu un Ferrari prin centrul Timișoarei, apoi a fugit de la fața locului. Conform procurorilor ”în cursul lunii decembrie 2008, inculpatul Roșianu Gigel, prin intermediul numiţilor Hristea Bogdan şi Huc Alin Ciprian, dar şi a altor persoane neidentificate, a pretins de la inculpata Popovici Iasmina suma de 50.000 euro.
Banii respectivi au fost ceruți pentru ca, prin influenţa pe care pretindea că o avea asupra judecătorilor din cadrul Judecătoriei Craiova şi a celor din cadrul Tribunalului Dolj, inculpatul Roșianu Gigel să-i determine pe aceştia să dispună la primul termen de judecată punerea în libertate a prietenului inculpatei Popovici Iasmina, aflat în stare de arest preventiv. În același context, inculpații Hristea Bogdan și Sandu Marian au adăugat la suma de 50.000 euro valoarea de 10.000 euro, pe care au pretins-o pentru ei, atât în mod direct, cât și prin intermediul inculpatului Huc (fost Oiță) Alin Ciprian, de la aceeași inculpată, în considerarea influenței pe care o aveau asupra lui Roșianu Gigel și implicit asupra magistraților respectivi”, conform comunicatului de presă al DNA din 2016, când au fost trimiși în judecată.


Cocoană a fost eliberat în 13 decembrie 2008 după ce Tribunalul Dolj i-a admis recursul, președintele completului de judecată fiind Bogdan Diaconescu, magistratul fiind, ulterior, condamnat într-un alt dosar la 4 ani şi 6 luni de închisoare într-un dosar în care este acuzat că a primit mită 15.000 de euro de la trei inculpaţi. Alin Oiță este unul dintre interlopii pentru care Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu, a făcut dedicații într-un club de manele ”pentru frații lui, pentru armata lui”. Dosarul de cumpărare de influență se judecă și acum la Tribunalul Dolj.

Polițiștii nu știu interlopii

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica cum a ajuns la chef cu interlopii, comisarul șef Iliuță Cumpănașu a susținut că ”nu știu cine este Iasmina Popovici. Am un prieten în Giroc care este lăutar, saxofonist (tatăl Iasminei Popovici, n.a.). La acesta am fost de mai multe ori. Pot să fie interlopi, dacă nu-i știu. Nu știu cine este Jean Crihan. Nici nu cunosc numele. Ca să fie o problemă, trebuia să știu. Eu nu aveam de unde să știu treaba asta”. Cumpănașu a lucrat inclusiv la Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara.

Comisarul șef Daniel Drăguța a explicat, după ce a văzut imaginile, că ” Iancu Popovici (tatăl Iasminei Popovici,n.a.) este nașul meu de cununie. Ne știm de foarte mulți ani. Noi stăteam într-o parte, cei de care îmi spuneți, interlopii, în altă parte a mesei. Se vede că nu erau cu noi. Jean Crihan era prietenul Iasminei atunci. Din câte îmi amintesc a venit mai târziu și a stat puțin. La o petrecere privată nu pot să-i spun eu pe cine să cheme. Nu am treabă cu problemele ei cu legea. Nu m-am băgat niciodată. Declarația cu lipsa interlopilor a fost scoasă din context. EU am spus că nu există în Timișoara grupări interlope ca la nivelul altor orașe”. Șeful Poliției Timișoara nu și-a amintit cum adjunctul său a ajuns la cheful respectiv. Contactat, Ionel Iacobescu a susținut că ”au trecut aproape doi ani de atunci. Sincer nu mai știu cine m-a invitat, dacă Iancu sau domnul comandant. Nici nu am auzit de ei (interlopi,n.a.). Sincer nu îi știu. Nu sunt din oraș. Eu am venit de șase ani în oraș. Ei stăteau pe alt colț de masă. Dacă nu mă înșel, atunci cred că am văzut-o prima dată pe Iasmina”.

UPDATE 1 Pe contul de Facebook al PRESSALERT.ro am primit un mesaj de la Iasmina Popovici, care spuune în prima sa parte ”Buna ziua, Raport la articolul publicat de dvs azi data de 23.05.2019 va aduc la cunostinata urmatoarele : Va aflati in posesia unui documentar video efectuat in spatiu privat, intr-un imobil proprietatea familiei mele, iar invitatii petrecerii private se afla in calitate de cunostinte/prieteni si nu ca institutii publice”.

7 COMENTARII

  1. Va spun eu cum sta treaba- Iasmina isi primea cadoul (adica pe cei 3 bravi colonei de politie la pachet, ca unul nu i-ar fi facut față) cu ocazia zilei de nastere.
    Ce vedeti rau in asta?
    Atat a putut aduna Tata cantaretul de prin batatura politiei timisene.
    Da, supărarea vine acum pentru multi- altii mai destepti nu a gasit, si-a cam batut joc de ea, saraca.

  2. Oamenii aceștia ( așa zisi polițiști) ar trebui eliberați din funcție și anchetați. Este datoria lor sa știe cine sunt persoanele cu care fac petreceri nu a omului de pe strada. De fapt nu crede nimeni în poveștile lor. Procuratura ,DNA ar trebui sa se sesizeze din oficiu. Sa se facă curățenie totala in cadrul poliției romane , sa se aducă cadre tinere cu ținută morală ,oameni fără angajamente personale. In țările europene poliția este alcătuită majoritar din persoane tinere și necorupte. Este o situație care se regăsește peste tot in tara. Corupție lărgită in toate structurile aparatului de stat.Este o rușine pentru cei care pun asemenea oameni în funcții de conducere. De la ministru până la ultimul angajat corupt este necesara operația de „dat afara pe vecie” din aceasta structura. Poliția ,jandarmeria armata sunt acolo pentru binele și apărarea cetatenilor corecți și nu pentru petrecerile cu infractorii. Rușine !

  3. Sa fi șeful politiei și sa nu cunoști interlopii din oraș…. demisia de onoare poate ar mai spala din rușine, dar de unde onoare la niște OLLTENI ajunși șefi în politia Timis doar pe…

  4. Evident acestia nu ar mai avea ce sa caute prin politia Romana ca angajati…stim doar zicala : spune-mi cu cine te insotesti si iti spun cine esti !!!!

  5. DIN CAUZA UNOR ASTFEL DE POLIŢIŞTI ZBURDĂ INTERLOPII ÎN TIMIŞOARA CA ŞI ÎN CRAIOVA ŞI OLTENIA, UNDE LA CARACAL AU FOST RĂPITE ŞI MĂCELĂRITE DOUĂ BIETE FETE NEVINOVATE !!!

  6. Sefi la combaterea crimei organizate habar Nu stiau despre nimic 🙂 lipsea Robu cu muzicuta in mana stanga si farfuria de cocaina in dreapta …. Peste jumatate din tinerii din Timisoara au fost goniti in strainatate, adus tot sudul in vest iar ei isi impart si se infrupta din bogatia orasului. Spagi de sute de mii, furturi de terenuri de zeci de milioane etc …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.