Egal „de vacanţă” pentru Ripensia la malul mării. Fariştii au protestat pe...

Egal „de vacanţă” pentru Ripensia la malul mării. Fariştii au protestat pe teren la începutul meciului

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a remizat în extremis în ultimul joc al acestui sezon din Liga a II-a. A fost 1-1 pe terenul Farului Constanţa, după ce dobrogenii au deschis scorul. Gazdele au protestat pe gazon în primele minute ale întâlnirii, dar au deschis scorul în urma unui penalty. Reuşita roş-galbenilor a fost semnată de Mansour Gueye.

Meciul de la malul mării a început cu un protest al jucătorilor dobrogeni, pe fondul situaţiei delicate în care se află clubul la final de sezon – în pragul falimentului. Timişorenii au respectat momentul şi au pasat între ei în primele trei minute. În primele secunde efective de joc gazdele puteau însă să deschidă scorul prin Păun, al cărui şut a lovit bara lui Păduraru în lateral şi a ieşit în aut.

În minutul 37 Farul a primit un penalty după o intervenţie a lui Tînc în propriul careu iar Celestino a deschis scorul de la punctul cu var, mingea lovind transversala înainte de a intrat în poartă.


Ripensiştii au încercat apoi egalarea, dar încercările lui Zaluschi şi Burdeţ de la distanţă nu au avut sorţi de izbândă. Putea fi şi 2-0 la situaţia lui Miranda din minutul 69, dar pe final bănăţenii au reuşit, ca în multe alte partide din acest sezon, egalarea la 1-1. Era minutul 86 când Popovici a centrat pentru Mansour iar atacantul senegalez a trimis puternic în plasă.

Prin acest egal ripensiştii încheie ediţia 2018-19 cu 47 de puncte, deocamdată pe locul 11 la egalitate cu Farul, care stă mai prost la meciurile directe. Elevii lui Alexandru Pelici mai pot fi depăşiţi de ASU Poli şi Daco-Getica. Rămâne de altfel de văzut dacă tehnicianul timişorean va continua pe banca echipei din Ciarda, în condiţiile în care obiectivul pentru următorul campionat nu va fi unul „foarte ambiţios”. De asemenea vor exista cu certitudine şi modificări în lot, printre cei care pot fi primii plecaţi fiind Monea, Dumiter şi Popovici.

SSC Farul: R. Avram (cpt.) – Joao Diogo, Antoche, Ehmann, Ispas – Celestino, Şt. Pacionel, Neciu, R. Miranda – Diogo Rosado, G. Păun. Antrenor: Petre Grigoraş

Ripensia: Păduraru – Ad. Popa, Tînc, Ţieranu, Străuţ (61, Popovici) – Stoi (72, Drăghici), Burdeţ – Chera, Zaluschi, C. Toma (cpt., 81, Apro) – Mansour. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.