Ripensia a fost învinsă în Trivale la ultima fază. Roş-galbenii au dezamăgit...

Ripensia a fost învinsă în Trivale la ultima fază. Roş-galbenii au dezamăgit după ce au deschis scorul

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara e aproape 100% sigură de locul ei în Liga a II-a şi în sezonul următor, dar putea să-şi lămurească situaţia definitiv astăzi. Formaţia pregătită de Alexandru Pelici a cedat pe terenul lui FC Argeş, scor 1-2, după ce a deschis scorul prin tânărul atacant Andrei Dumiter. Victoria piteştenilor a venit în urma unei faze fixe din ultimul minut al prelungirilor.

Ripensia nu a început rău jocul de pe „Nicolae Dobrin”, disputat în devans deoarece pe arena din Argeş urmează să aibă loc o competiţie de atletism. În faţa unor tribune deşertice, cu clasicul crainic pe post de lider de galerie, jocul părea mai mult o obligaţie neplăcută pentru cele două echipe.

Timişorenii s-au mişcat mai bine în prima jumătate de oră totuşi. Iar în minutul 32, lansat de Mansour, Dumiter a rezistat atacurilor fundaşilor argeşeni şi când părea să fi fost blocat a împuns mingea sus în stânga portarului.

Oaspeţii au pus apoi treptat stăpânire pe joc, fără a fi însă foarte entuziaşti.


În minutul 52 Apro a greşit pasul la ofsaid, după un contraatac cu mai multe greşeli de poziţionare iar Buhăescu a preluat în marginea careului şi l-a executat pe Moldovan cu un şut pe jos la colţul lung.

Până la final, Mansour, respectiv Năstăsie de la gazde au trecut pe lângă golul de 2-1. Pe final piteştenii au fost mai periculoşi prin Popa, al cărui plonjon la colţul scurt a trimis balonul în braţele lui Moldovan, bine plasat. Şi, în prelungiri, când se aşteptat fluierul final, o lovitură liberă din tuşa stângă a atacului alb-violet, a fost executată de noul intrat Ionuţ Şerban la colţul lung, mingea a prins pământul şi fără să fie atinsă de nimeni s-a strecurat în poartă spre surprinderea lui Horaţiu Moldovan.

Eşecul o mneţine pe „Ripi” deocamdată pe locul 8, cu 45 de puncte, timişorenii pot fi depăşiţi teoretic de UTA şi Metaloglobus. Piteştenii, fără obiectiv, au acumulat 62 de puncte şi sunt pe 5. În etapa următoare, în intermediară, joi, 16 mai, de la ora 20.00, pe „Dan Păltinişanu”, roş-galbenii primesc replica Petrolului.

FC Argeş: N. Grecu – Turda, Vişa, Hreniuc (46, Florescu), Şerbănică – Buleică, An. Panait, R. Costin (60, I. Şerban), I. Năstăsie (cpt., 82, A. Popa) – Ct. Barbu, Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard.

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa (cpt.), Tînc, Apro, Străuţ – Stoi, Burdeţ – Chera (80, Dobie), Dumiter (57, P.opovici), C. Stoica (66, Drăghici) – Mansour. Antrenor: Alexandru Pelici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.