Filiera germană. Cetățean străin, cercetat la Timișoara pentru trafic de droguri de...

Filiera germană. Cetățean străin, cercetat la Timișoara pentru trafic de droguri de mare risc

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara și polițiștii BCCO Timișoara efectuează cercetări față de un cetățean german sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

„S-a reținut faptul că, în perioada 2017-2019, inculpatul, cetățean german rezident în Germania, a dezvoltat o relație de tip furnizor/cumpărător cu un cetățean român rezident în Mun.Timișoara, în baza căreia i-a livrat acestuia din urmă, în mod regulat, diferite cantități de droguri de mare risc (amfetamină, cocaină).


Sumele de bani aferente cantităților de droguri astfel livrate erau plătite inculpatului prin viramente bancare într-un cont al inculpatului deschis în Germania. În data de 30.05.2019, inculpatul SMC a introdus în țară o cantitate de 1 kg de amfetamină, disimulată în autoturismul personal, cu care a tranzitat frontiera prin PTF Cenad, iar ulterior, în cursul aceleiași zile, a comercializat-o colaboratorului autorizat în cauză cu suma de 4.750 euro, fiind prins în flagrant la momentul realizării tranzacției”, a transmis DIICOT.

În cauză s-a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, iar astăzi dosarul a fost înaintat Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.