Am fost la munte și mi-a plăcut, în concert la Timișoara VIDEO

Am fost la munte și mi-a plăcut, în concert la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația Am fost la munte și mi-a plăcut va susține un concert la Timișoara sâmbătă, 25 mai, de la ora 21, la Reflektor Venue.

Trupa anunță lansarea celui de-al treilea material discografic, „La Deal”. EP-ul conține șapte piese, care au reușit să surprindă esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale membrilor trupei.

„La Deal” reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.


Albumul a fost înregistrat la studioul Real sound & vision din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă).

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal Axial Lead. La aproximativ șase luni de la lansarea primului EP „Susurul râurilor care curg în jos, sau în sus, depinde cum te uiți”,  în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) și Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

Biletele pentru acest concert costă 25 lei.

Foto: Vladimir Ghoerghiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.