Furtuna care a pus embargo pe muzică. Vijelia de duminică a doborât...

Furtuna care a pus embargo pe muzică. Vijelia de duminică a doborât copaci și a pus capăt prematur unui festival din Timiș FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2003022828">

Furtuna care a lovit ieri județul Timiș le-a stricat seara și melomanilor care se bucurau de ultima zi a festivalului Embargo Fest, desfășurat în apropiere de Dudeștii Vechi, una dintre zonele cele mai afectate de fenomenele meteo extreme.

Vântul puternic a rupt copaci, a lăsat localitatea fără curent electric și a făcut ravagii în spațiul destinat festivalului, care a fost întrerupt în timpul concertului trupei Țapinarii, când a lovit „urgia”. Ultima seară a evenimentului s-a încheiat acolo, iar Alen Islamovici, fost component al trupei Bjelo Dugme, nu a mai urcat pe scenă. Vijelia a luat pe sus sau a răsturnat tot ce a prins în cale, iar terenul pe care se desfășura festivalul a fost acoperit de apă.

Vremea furioasă le-a dat de lucru pompierilor timișeni, care au fost solicitați în mai multe situații de urgență. „În urma fenomenelor meteo periculoase din această noapte, pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați și au intervenit, alături de SVSU, în 14 situații de urgență: nouă degajări copaci căzuți, degajare elemente de construcție și fire de curent. De asemenea, în această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru degajarea a trei copaci căzuți, care au afectat cinci autoturisme, și o misiune de degajare elemente acoperiș”, a transmis ISU Timiș.

Foto: Lucian Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.