„Hoți, scandalagii și rău-platnici”, evacuați de Primăria Timișoara din 15 locuințe sociale

„Hoți, scandalagii și rău-platnici”, evacuați de Primăria Timișoara din 15 locuințe sociale

0
DISTRIBUIȚI

hot

Nicolae Robu a postat, astăzi, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care se laudă că a reușit eliberarea a 15 locuințe sociale. Asta după ce ar fi fost evacuați „hoți, scandalagiii și rău-platnici”.

„Hoții, scandalagiii, rău-platnici etc. – afară! 15 locuințe sociale am eliberat prin evacuarea unor indivizi din aceste categorii comportamentale! Urmează mulți alții! Desigur, în toate cazurile, numai și numai cu respectarea legii! Pentru că la o ilegalitate nu trebuie să se răspundă, invocând binele, printr-o altă ilegalitate! Vreau să fie clar pentru oricine, că hoții, scandalagiii, rău-platnicii etc.


nu ne vor înduioșa niciodată și nu vor avea liniște din partea noastră în Timișoara! Noi vrem o Timișoară a oamenilor harnici, cinstiți și civilizați, nicidecum a celor cu alte atribute”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

În final, în stilu-i caracteristic, Nicolae Robu îi îndeamnă pe internauți să dea „like” dacă apreciază și susțin „intransigența noastră”, iar dacă nu sunt de acord, să posteze textul „Dislike! Fiți tolerant până și cu șnapanii!”.

În toamna anului trecut, Primăria Timișoara a evacuat mai multe familii de etnie romă din zona Traian, în urma unor sentințe judecătorești definitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.