Indemnizații de hrană pentru aproape 3.000 de bugetari din Timiș. Ce bani...

Indemnizații de hrană pentru aproape 3.000 de bugetari din Timiș. Ce bani vor primi

1
DISTRIBUIȚI

Cele aproximativ 2.700 de persoane angajate în cadrul Consiliului Județean Timiș și în instituțiile din subordine vor primi salarii mai mari începând din această lună.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că, după aprobarea bugetului instituției, toți salariații vor primi în plus la leafă și o sumă de aproximativ 350 de lei, impozabilă.


Aceasta reprezintă indemnizația de hrană, care ar fi trebuit acordată de la 1 ianuarie 2019, conform ultimelor prevederi legislative.

„Discutăm de un număr de aproximativ 2.700 de angajați la nivelul consiliului județean și la nivelul instituțiilor din subordine. Vom acorda toate drepturile angajaților, inclusiv indemnizațiile de hrană pentru ianuarie, februarie, martie și aprilie, care nu au fost acordate până în acest moment, nefiind prinse în anul 2018 și neputând fi prinse pe acel procent de 1/12 pentru asigurarea funcționalității”, a explicat Călin Dobra.

De asemenea, și în acest an, cei 2.700 de bugetari ar urma să primească și voucherele de vacanță, potrivit reprezentanților CJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.