Informatica Timişoara a încheiat sezonul cu o înfrângere usturătoare la Miercurea Ciuc....

Informatica Timişoara a încheiat sezonul cu o înfrângere usturătoare la Miercurea Ciuc. Obiectiv doar la U19

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara a suferit un nou eşec în etapa a 6-a, ultima a play-off-ului Ligi I înainte de finalele ediţiei 2018-19. Tânăra echipă bănăţeană a condus doar la start pe terenul finalistei Imperial Wet Miercurea Ciuc, dar a pierdut la scor până la urmă, scor 11-2 pentru harghiteni!

Informatica a deschis scorul surprinzător pe terenul liderului, în urma unui autogol.


A urmat apoi însă o „instrucţie” a gazdelor. În minutul 6 acestea au egalat la 1-1. Scorul a fost majorat peste doar patru minute, pentru ca la scurtă vreme tabela să indice 3-1 pentru Imperial Wet. La acest scor Informatica a mai punctat o dată, prin antrenorul-jucător Vali Ilaş, cu un şut pe jos. Dar până la pauză gazdele au mai înscris alte trei goluri.

Partea secundă s-a reluat de la 6-2 şi a mai consemnat cinci reuşite, toate în poarta bănăţenilor.

Amfitrionii, pregătiţi de Cosmin Gherman, erau deja calificaţi în finala mare, acolo unde vor da piept cu United Galaţi, calificată şi ea înaintea ultimei partide, pierdută la Deva (4-8). Autobergamo va juca în schimb finala mică peste şase zile cu Dunărea Călăraşi.

Informatica, deţinătoarea titlului din 2018, a încheiat cu „garda tânără” pe locul 3 din 3 seria de play-off, fără punct, şi se mai poate alege cu un trofeu în acest sezon doar prin intermediul formaţiei U19, totodată deţinătoarea Cupei la acest nivel. Peste două zile timişorenii joacă la baraj turul cu Şoimii Şimand în campionatul U19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.