Ioan Gârboni, nota 10 de la primărie pentru modul în care conduce...

Ioan Gârboni, nota 10 de la primărie pentru modul în care conduce Filarmonica Banatul din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2049239301">

Protestele zecilor de angajați din cadrul Filarmonicii Banatul, desfășurate în toamna anului trecut chiar vizavi de sediul Primăriei Timișoara, cu scopul de a-și arăta nemulțumirea față de activitatea directorului instituției, nu au avut efectul dorit de salariați.

Reprezentanții municipalității au considerat că directorul Filarmonicii Banatul merită nota maximă pentru modul în care a condus instituția.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul Primăriei Timișoara, în data de 24 aprilie a fost numită comisia de evaluare a managementului Filarmonicii Banatul, instituția de cultură fiind în subordinea consiliului local.

În urma evaluării anuale, care a avut loc în urmă cu două zile, comisia i-a acordat nota zece lui Ioan Gârboni și a recomandat „continuarea activității de management la Filarmonica Banatul din Timișoara”.

Vă reamintim că, în 2012, Ioan Gârboni și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Timișoarei, a început campania electorală, însă pe parcurs a renunțat și le-a recomandat susținătorilor să-l voteze pe actualul primar, Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. In cadrul angajatilor de la Filarmonica exista nemultumiri legate de Garboni, cum se comporta acesta cu ei, dar din pacate…nu pot face nimic, degeaba greva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.