Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Robu, dedicații pe euro, la...

Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Robu, dedicații pe euro, la manele, pentru interlopii din Timișoara, „armata lui” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

 

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video în care Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Timișoarei, Nicolae Robu și actualul director general de la Piețe SA, apare într-un club de manele și le dă euro cântăreților care-i fac de dedicații pentru interlopii celebri din oraș și cântă cât este el de valoros. Conform sursei, totul s-ar fi petrecut, anul trecut, la mijlocul lunii decembrie.  Înregistrarea are un minut și a fost realizată de cineva care a fost în club cu acesta. În imagini se vede că lângă Nasleu este, tot la costum, Cătălin Iapă, un alt consilier personal al primarului Robu, care filmează show-ul maneliștilor cu telefonul său mobil. De asemenea, lângă cei doi mai este un bărbat care nu se prea bucură de atmosferă.

Înregistrarea începe când unul dintre maneliști face o dedicație ”pentru frații lui, pentru armata lui, pentru Luci Boncu, pentru Alin Oiță, pentru Barbu, Sașa, pentru Marin Gheța, toată brigada” moment în care Ioan Nasleu îi face semn celuilalt cântăreț să vină la el, scoate un teanc de bani și îi dă 50 de euro când se cântă ”poți să ai bani să-i cari cu roaba”. Imediat se aude ”de la domnul Ionuț pentru Rany, Rany, Rany, special piesa care a cerut-o”. La semnul lui Nasleu se schimbă melodia și se aude ”E o vorbă cum spun unii, Nu mor caii când vor câinii” spre bucuria uneia dintre femeile care stă lângă el și cu care bate palma, iar aceasta aplaudă. ”Și mai este o vorbă mare, că Ionuț are valoare”, se cântă în timp ce Nasleu ridică arătătorul în sus, iar Cătălin Iapă dă admirativ din cap, în timp ce continuă să filmeze.

Nasleu a devenit celebru pentru chefurile cu interlopii din Timișoara, fiind nedespărțit de infractorul Lucian Boncu. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că Nasleu se plimba cu un BMW care aparținea firmei Danyflor, care avea contracte de milioane de euro cu Primăria Timișoara pentru prinderea câinilor fără stăpân, ulterior Nasleu agresându-l verbal pe fotoreporterul site-ului. Deși a câștigat doar 1975 lei pe lună, conform declarației de avere din 2016, Nasleu a petrecut o vacanță de lux în Caraibe și a dat ”vina” pe nașul său milionar din America.


De asemenea, PRESSALERT.ro a dezvăluit că ani de zile, Nasleu a completat în fals declarațiile de interese, uitând să treacă mai multe firme unde era acționar. Ulterior apariției articolului și-a modificat declarațiile de interese. Am publicat, în exclusivitate, informații despre scandalul pe care l-a provocat în clubul Fratelli, ajungându-se la intervenția Poliției, cât și despre un alt incident pe care l-a provocat în barul Storia, nemulțumit că nu și-a primit mobila gratis când a cerut-o. Primarul Nicolae Robu i-a luat apărarea de fiecare dată și a plecat cu Nasleu în concediu, în această iarnă, în SUA. Ultima dată acesta susținând, după scandalurile în care omul său de încredere a fost implicat, edilul a susținut că ”pentru dumneavoastră faptele sunt clare, dar înțelegeți că, așa filosofic vorbind, nimeni nu are stea în frunte să se poată revendica purtător al adevărului absolut. Ni se pare fiecăruia că avem dreptate , dar Domnul așa ne-a creat, fără însemne și, prin urmare, totu-i relativ”. Nasleu s-a mutat de curând într-o vilă de pe Calea Urseni care a fost construită și este proprietatea firmei Crilin SRL, a liderului interlop Alin Gherman, cel care a susținut că Nasleu nu a fost implicat în niciun scandal în clubul Fratelli.

Contactat de PRESSALERT.ro, Cătălin Iapă a confirmat momentul, susținând ”nu mai știu exact când s-a întâmplat, dar știu că am fost într-o seară într-un club cu colegul meu Nasleu. Nu mi se pare asta ceva de scris în presă, pentru că oricine iese în club. Nu am fost o singură dată, am fost de mai multe ori în club și cu alți colegi”.  Până la ora redactării acestui material, Ioan Nasleu nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.