Jam session de dimineață, cu muzică și cafea, alături de artiștii timișoreni...

Jam session de dimineață, cu muzică și cafea, alături de artiștii timișoreni VAG și Newgotti și …oricine se alătură VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timișoreni vor avea parte de un inedit jam session în cadrul căruia artiștii timișoreni VAG și Newgotti își vor încânta audiența cu un spectacol deosebit, bazat pe linii melodice interesante construite pe inspirația de moment. „Oare ce s-ar întâmpla dacă combinăm două mari plăceri din lume: Cafea & Muzică? Ne întâlnim dimineața la o cafea gustoasă și facem o sessiune improvizată de muzică făcută pe loc Pe meniu avem V.A.G & Newgotti, câteva sintetizatore analogice, ceva clape, o trompetă?!, cafea gustoasă. Este o sesiune de jam deschisă oricui dorește să se alăture, așa că aduceți-vă instrumentul, veniți să cantati sau să savurați cu voie bună“, spun inițiatorii acestui inedit eveniment care va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 10.00 dimineața la Doppio.

„Povestea V.A.G. a inceput atunci când prietena noastră Alina Cioară a avut un vernisaj la Galeria Jecza și m-a rugat să vin cu un fundal muzical.


Ea și-ar fi dorit ca la acest eveniment să cânte B.A.U. și i-am răspuns că o să încerc să adun câțiva oameni. Mai apoi am susținut un performance la Galeria Helios la expoziția Botic. Au urmat cântări la Manufactura și pe scena mare a festivalului Revolution de la Muzeul Satului Bănățean. Repetițiile noastre au fost ca niște party-uri unde nu se punea muzica de pe Youtube. La noi totul este improvizat. Avem câteva chestii pe care le putem recunoaște. Sunetul nostru s-a adunat cumva din sculele pe care am pus mâna.Ne place foarte mult să cântam live și ne simțim bine. Unii numesc muzica noastră tech, alții nu jazz…Este cam ce putem face cu sculele care le-am adunat“, spune Vlad Trif, unul din membrii proiectului V.A.G.

Newgotti este un nume cât se poate de cunoscut pentru oamenii care au contact cu viaţa de noapte timişoreană, fiind unul din componenţii „echipajului“ anonimTM. Pe numele său adevărat Norbert Olah, binecunoscutul DJ s-a născut în Beiuş şi a fost pasionat de muzică încă din fragedă pruncie, dar a descoperit într-un mod mai serios muzica electronică, odată cu venirea sa la facultate în Timişoara, în 1999. Prima sa apariţie în public a avut loc în anul 2007, iar recent Newgotti a lansat single-ul „Love“ care a apărut la casa de discuri timișoreană 48h Records.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.