Lucrările merg bine pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Cum...

Lucrările merg bine pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva. Cum arată zona de la Dealul Liliecilor FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Întârziate foarte mult din cauza mai multor probleme, lucrările de pe lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva au intrat în sfârşit pe drumul cel bun. Eforturile depuse de constructor sunt vizibile tot mai mult. Astfel, în zona cunoscută ca şi Dealul Liliecilor, de lângă nodul de la Şoimuş, se poate observa structura „terasei” realizate pentru susţinerea autostrăzii în această zonă. Aici a fost necesară „tăierea” versantului acestui deal, în plus fiind rfealizat un zid de sprijin de dimensiuni impresionante.


Unul dintre membrii forumului peundemerg.ro a realizat o serie de imagini de pe drumul judeţean aflat lângă acest zid de suţinere, pe valea Mureşului. Acestea arată stadiul lucrărilor realizate, iar progresul pare unul important.

Finalizarea lucrărilor este aşteptată la începutul toamnei acestui an, la scurt timp după ce se va finaliza şi lotul 3. În acest fel, cu excepţia celor cinci kilometri care includ tunelurile pentru urşi depe lotul 2, vom avea acces integral de la Nădlac la Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.