„Meciul Deceniului” pe „Dan Păltinişanu”: Stelele fotbalului românesc dau piept cu cele...

„Meciul Deceniului” pe „Dan Păltinişanu”: Stelele fotbalului românesc dau piept cu cele ale Banatului pentru o cauză nobilă

0
DISTRIBUIȚI

Meci cu scop caritabil anunţat pe „Marele oval” in weekend. O parte dintre cei mai buni fotbalişti români din ultimele trei decenii se mobilizează pentru evenimentul „Dăruieşte un zâmbet”. Stelele Fotbalului Românesc şi Stelele Fotbalului Bănăţean ii aşteaptă pe timişoreni la stadion să doneze pentru utilarea secţiei de malformaţii faciale a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Louis Ţurcanu”.

La „Meciul Deceniului” se intră pe gratis, dar spectatorii sunt aşteptaţi să contribuie la dotarea spitalului de copii cu echipamente de ultimă generaţie.


Deşi s-au strâns deja bani din donaţii, e nevoie de mai mult pentru achiziţionarea unui aparat de anestezie care costă aproape 40.000 de euro.

Printre starurile anunţate pe afiş se numără Miodrag Belodedici, Ionuţ Lupescu, Iosif Rotariu, Cristian Dancia, Paul Codrea, Cosmin Contra, Răzvan Raţ, care vor face parte din selecţionata „tricoloră”. Oponenţii lor bănăţeni ii vor avea in componenţă printre alţii pe: Titi Varga, Sorin Vlaicu, Valentin Velcea, Marcel Băban şi Florin Bătrânu.

Meciul special cu scop caritabil va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. Organizatorii ii aşteaptă pe fani şi cu alte surprize iar moderator va fi timişoreanul Florin Mihoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.