Melting Dice a lansat un videoclip în care apar câteva trupe prietene...

Melting Dice a lansat un videoclip în care apar câteva trupe prietene și membrii echipei de fotbal american Timișoara 89ers VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Melting Dice a lansat piesa „La mijloc”, al doilea single prezentat de Melting Dice anul acesta, inclus pe cel de-al doilea material al trupei, un EP de 6 piese care va avea lansarea în toamnă. „Cântecul vorbește despre alegerile pe care trebuie să le facem în fiecare zi, despre situațiile în care alegem să intrăm și din care mai apoi încercăm să ieșim, despre momentele banale în care tânjim după agitație și despre clipele liniștite în care ne dorim adrenalină. La mijloc este locul din care putem pleca în orice direcție”, a declarat Bogdan Cotârță, solistul Melting Dice.

Piesa este înregistrată la studioul Melting Dice, mixajul, masterizarea și producția fiind făcute la Firstline Studio de către Alex Marton și Lucan Anselmi. Clipul este realizat de echipa DI Videography by Photo Oskarși regizat de Ovidiu Mihăiță (Auăleu Teatru).

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.


În 2017 trupa a lansat albumul de debut „Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare.

Melting Dice înseamnă: Bogdan Cotîrță (voce, chitară), Flavius Vutan (chitară), Daniel Șimon (bass) și Sorin Ghiniță (tobe)

„Ne-am dorit ca din lansarea single-ului La Mijloc și din filmarea clipului să facem o întâlnire cu comunitatea Melting Dice. Să le oferim posibilitatea prietenilor trupei să apară alături de noi în filmare. Am și implicat o echipă tânără de filmare (Dan Oros – fostul meu coleg de bancă din liceu și Ion Popovici de la Flare Head), am apelat la bunii mei prieteni din Auăleu și pentru regie la Ovidiu Mihăiță, iar locul de filmare a fost la Scârț – loc lejer. Practic a fost o afacere de familie.

Am fost surprinși de câți oameni au răspuns apelului nostru de a intra în videoclip și ne-am simțit foarte bine în cele trei zile de filmări. În prima zi am gătit un ceaun de Gulash pentru toată lumea și am și sărbătorit-o pe Christine Cizmaș care sărbătorea… să zicem majoratul în acea zi. Pe lângă cei care au răspuns anunțului nostru au fost diverse persoane aflate prin Scârț în acele zile care au ales să filmeze și ei un cadru. Am inclus în clip și reprezentanți ai unor trupe prietene (The Case, Flare Head, Sonatic). O prezență indedită în clip a fost și cea a echipei de fotbal american Timișoara 89ers“, a mai spus solistul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.