MERITOCRAȚIE Un alt consilier personal al lui Robu, şef după doar un...

MERITOCRAȚIE Un alt consilier personal al lui Robu, şef după doar un an în Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Un fost consilier personal al primarului Nicolae Robu, Ciprian Trocan, în vârstă de 25 de ani, este de scurtă vreme director executiv în Primăria Timișoara, a transmis tion.ro. Liberalul responsabil acum de Serviciul Medicină Școlară a fost numit prin dispoziție de primar.

Trocan lucrează în primărie, în poziția de consilier personal al edilului-șef, de la sfârșitul lunii martie 2018, și după numai un an, începând cu 13 mai, tânărul liberal a fost numit director executiv la Serviciul Public Asistență Medicală Școlară. „Are dispoziție, nu mai știu pentru cât timp.


Este pe funcție de director executiv la Medicină Școlară, așa este funcția, din 13 mai”, a declarat primarul Nicolae Robu pentru sursa citată.

Tânărul de 25 de ani a fost ales să fie consilier personal al primarului Timișoarei în martie 2018, iar înainte de asta a fost agent reclame publicitare și expert parlamentar. Este membru PNL de la vârsta de 18 ani și în prezent președintele Clubului Studențesc Liberal Timiș.

Ciprian Trocan nu este primul consilier personal al primarului care primește o funcție în administrația publică. Robert Kristof este acum city-managerul Timișoarei, în timp ce Sanda Greblă a deținut atât o funcție în primărie, cât și un loc în consiliul de administrație al Retim.

Sursa foto: tion.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.