„Micuța cârtiță”, proiecție de film cu muzică live, pentru copii, la Timișoara

„Micuța cârtiță”, proiecție de film cu muzică live, pentru copii, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Institutul Francez propune o inedită experienţă artistică atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici, şi anume cine-concertul „Micuţa Cârtiţă”, care ajunge pentru prima dată la Timişoara în 12 mai, de la ora 11.00, la filarmonica „Banatul”. Celebrul şi îndrăgitul personaj conceput de Zdeněk Miler va fi acompaniat de talentaţii muzicieni ai trupei Intermezzo din Franţa, care interpretează la mai multe instrumente muzica şi sunetele din desenele animate proiectate pe ecran.

Cu mutriţa ei năstruşnică, cu ochii mari şi vârful nasului roşu, Micuţa Cârtiţă trăieşte în pădure, înconjurată de numeroase animale. Curiozitatea nestăvilită şi imaginaţia ei o fac să devină protagonista unor aventuri din cele mai amuzante, prin care descoperă lumea oamenilor, iar filmul şi muzica se îmbină într-un tot surprinzător şi armonios, spre bucuria copiilor dar şi a părinţilor sau bunicilor.

Spectacolul face parte dintr-o serie de evenimente consacrate  de Institutul Francez din Timişoara publicului tânăr şi este inclus în manifestările ocazionate de Sezonul România-Franţa, care se va desfăşura până în 14 iulie.


Biletele se pot achiziţiona online, prin Eventbook sau de la librăria Humanitas de pe strada Eugeniu de Savoya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.