Mii de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști în ultimele...

Mii de pachete de țigări de contrabandă, confiscate de polițiști în ultimele două zile. Un bărbat a fost reținut

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Municipiului Lugoj, au reținut pentru 24 de ore, un tânăr, de 26 de ani, ce avea asupra sa aproape 2.500 de pachete de țigarete de contrabandă. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

„La data de 03 mai a.c., polițiștii municipiului Lugoj, au oprit pentru control, pe strada Cuza Vodă din municipiu, un autoturism condus de un tănăr, de 26 de ani, iar în urma controlului, în portbagajul autoturismului au fost găsite țigarete de contrabandă.


De la cel în cauză, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 49.780 de țigarete netimbrate”, a transmis IPJ Timiș.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Cu o zi mai devreme, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au depistat un bărbat, de 43 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism 1.000 de pachete de țigarete de contrabandă.

„La data de 02 mai a.c., polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au oprit pentru control, pe DN 6, în localitatea Șandra, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism 20.000 de țigarete netimbrate corespunzător”, a comunicat IPJ Timiș. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.