Mii de pui morți în urma unui incendiu la o fermă din...

Mii de pui morți în urma unui incendiu la o fermă din vestul țării FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1518418176">

Nu mai puțin de 16.000 de pui de o zi au murit după ce un incendiu a izbucnit la ferma care îi creștea în zona localității Mintia, în apropiere de Deva, județul Hunedoara.

„În cursul nopţii, nouă pompieri militari de la Detaşamentul Deva au intervenit cu trei autospeciale pentru a opri ofensiva unei arderi mocnite ce a afectat stratul de protecţie din paie, aflat pe podeaua halei, pe o suprafaţă de 350 mp. În incintă se aflau 31.000 de pui. Din cauza fumului şi temperaturii ridicate au pierit 16.000 de pui de o zi. Pompierii au reuşit sa salveze 15.000 de pui şi să lichideze incendiul după mai bine de o oră de muncă. În incendiu a mai fost distrusă instalaţia de furajare şi adăpare din plastic pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri liniari şi s-au deteriorat parţial pereţii, uşa şi trei geamuri”, a transmis ISU Hunedoara.

După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că arderea mocnită a fost generată de o defecţiune electrică apărută la aparatul de încălzit al halei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.