Ripensia, la al doilea eşec consecutiv în Argeş. Mioveniul s-a impus la...

Ripensia, la al doilea eşec consecutiv în Argeş. Mioveniul s-a impus la scor în faţa roş-galbenilor

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a înregistrat cel de-al treilea rezultat negativ consecutiv în această primăvară în Liga a II-a. Roş-galbenii au fost învinşi şi la Mioveni, scor 1-4, dar sunt ca şi salvaţi de emoţii pe final de sezon. Singurul gol al bănăţenilor a fost reuşit în prelungiri, de Călin Toma.

Nimic nu a mers în favoarea elevilor lui Alex Pelici în judeţul Argeş, după înfrângerea suferită la Piteşti în urmă cu o săptămână, timişorenii s-au văzut acum depăşiţi mai clar de CS Mioveni. Prima reuşită a gazdelor a venit în minutul 15, când Năstăsie a reluat în plasă după o pasă venită de la Măzărache.


2-0 a fost în minutul 21 prin penalty-ul transformat de Rădescu, în urma unui presupus fault al lui Hecsko asupra aceluiaşi Măzărache. „Ripi” a cerut şi ea lovitură de pedeapsă pe finalul reprizei, fază urmată de un „cap” al lui Mansour, insuficient de puternice însă pentru a-l învinge pe Croitoru.

La reluare lucrurile nu s-au îmbunătăţit iar cu 12 minute înainte de final a înscris pentru galben-verzi şi Valentin Balint, cu un şut „pe sub” Dobre. Acelaşi atacant intrat după o oră de joc a realizat „dubla” zece minute mai târziu din assist-ul lui Florescu de această dată. Singura reuşită a roş-galbenilor a fost şi una contestată. În minutul 90+2 Călin Toma a trimis din lovitură liberă, mingea a muşcat transversala şi a apoi tuşierul a semnalizat că a căzut în poartă, gol acordat în ciuda protestelor celor de la Mioveni.

În urma acestui eşec Ripensia a căzut pe locul 12, imediat sub concitadina ASU Poli, care a acumulat tot 45 de puncte.

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Beţa, Burnea, Ed. Stoica – M. Şerban, Rob. Boboc – Işfan, C. Năstăsie (cpt.), Rădescu (71, Hergheligiu) – Măzărache (61, V. Balint). Antrenor: Marius Stoica

Ripensia: Dobre – Ad. Popa (cpt.), Hecsko, Apro, B. Străuţ – Burdeţ (66, Dobie), Anghelina – Al. Popovici (72, Drăghici), C. Stoica (77, C. Toma), Chera – Mansour. Antrenor: Alexandru Pelici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.