Mișcare esențială pentru viitorul Asociației Timișoara 2021. Ce se așteaptă acum de...

Mișcare esențială pentru viitorul Asociației Timișoara 2021. Ce se așteaptă acum de la Guvern

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii a făcut, ieri, un pas extrem de important în perspectiva evenimentului care va începe peste mai puțin de doi ani.


Președintele consiliului director Horațiu Rada a depus, oficial, la Guvern toate documentele și cererea pentru ca asociația să fie declarată de utilitate publică. ” Am înregistrat documentele la Secretariatul General al Guvernului și așteptăm decizia de recunoaștere, conform OG 26/2000, cu modificările ulterioare”, se arată în postarea de pe Facebook a asociației. Documentele au fost predate șefului Secretariatului General al Guvernului, Toni Greblă, la eveniment participând și deputatul de Timiș, Alfred Simonis.

”Am fost întâmpinat cu deschidere și sper să avem o decizie pozitivă pentru asociație. Timișoara 2021 trebuie să devină o prioritate pentru România”, a susținut Horațiu Rada. În momentul în care asociația va fi declarată de utilitate publică va putea primi finanțări directe de la Guvern pentru proiecte, acesta fiind un pas esențial pentru accelerarea pregătirilor pentru proiectele din anul în care Timișoara o să fie capitală europeană a culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.