Motocicletă scoasă de pe șosea după ciocnirea cu o mașină, o tânără...

Motocicletă scoasă de pe șosea după ciocnirea cu o mașină, o tânără de 18 ani a ajuns la spital. Ce greșeli au comis cei implicați în accident FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Ignorarea regulilor de circulație a dus la producerea unui accident rutier pe șoseaua care leagă Timișoara de Șag. Autoturismul condus de un șofer în vârstă de 39 de ani circula în aceeași direcție cu motocicleta condusă de un tânăr de 29 de ani, pe Calea Șagului. La un moment dat, motociclistul s-a angajat în depășire peste linia continuă, în timp ce șoferul a virat la stânga, tot peste linia continuă și fără a se asigura.


Cele două vehicule s-au ciocnit, iar în urma impactului o tânără de 18 ani, pasageră pe motocicletă, a fost rănită. Victima, care a suferit traumatisme multiple, cea mai gravă fiind o fractură la unul dintre picioare, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Pe numele șoferului mașinii a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar permisele de conducere ale ambilor bărbați au fost reținute de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.