Nereguli privind curățenia descoperite de polițiștii locali în Complexul Studențesc din Timișoara

Nereguli privind curățenia descoperite de polițiștii locali în Complexul Studențesc din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-976657677">

Polițiștii locali au efectuat, zilele acestea, o acțiune fulger în Complexul Studențesc din Timișoara, ca urmare a unor sesizări. Astfel, oamenii legii au constatat că mai multe firme au probleme grave în ceea ce privește curățenia pubelelor de colectare a deșeurilor și modul de precolectare a resturilor, fiind vorba în special de societăți de alimentație publică unde se prepară mâncare.

În total, polițiștii locali au fost aplicate nouă amenzi, în valoare de 22.000 de lei, pentru neîntreținerea curățeniei în jurul pubelelor, colectarea defectuoasă a deșeurilor reciclabile și menajere, acestea fiind amestecate, neigienizarea recipientelor. Tot în cadrul acțiunii a mai fost surprinsă și o persoană fizică, aceasta fiind de asemenea sancționată deoarece a aruncat resturi pe spațiul verde din zona Complexului Studențesc.

„Astfel de acțiuni sunt desfășurate periodic, în urmă cu aproximativ două luni, alte nouă firme din Campusul Universitar fiind sancționate pentru diverse nereguli. Polițiștii locali atrag atenția celor care desfășoară diferite activități în Campusul Universitar să respecte regulile privind gestionarea deșeurilor pentru a evita astfel sancționarea drastică”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.