Robu minimalizează catastrofa: Adresez învingătorilor felicitări deși, prin performanța lor, mi-au făcut...

Robu minimalizează catastrofa: Adresez învingătorilor felicitări deși, prin performanța lor, mi-au făcut un pic amară șampania victoriei naționale

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-437316091">

Primarul Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a avut o primă reacție, astăzi, pe pagina sa de Facebook, după înfrângerea usturătoare la alegerile europarlamentare atât în județ, cât și în Timișoara în fața Alianței USR PLUS.

Robu nu suflă niciun cuvânt despre dezastrul din PNL Timiș, ci încearcă să se apere susținând că „Timișoara, Clujul, Ploieștiul, Brașovul, Iașiul – orașele de primă linie, după București, câștigate, toate, la europarlamentare, ca de altfel și Bucureștiul, de fenomenul USR-PLUS”.

De asemenea, după ce i-a ironizat de mai multe ori pe cei din USR Timiș, spunând că sunt „tâmpiți” sau „proști” și că îl provoacă să vorbească despre ei „ca să se creadă importanți”, acum Nicolae Robu a trecut la gânduri mai bune.

„Cu fair-play, adresez învingătorilor felicitări! Am tăria să o fac, deși, recunosc, prin performanța lor, mi-au făcut un pic -și chiar mai mult de-un pic!- amară șampania victoriei naționale a partidului meu, Partidul Național Liberal”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

4 COMENTARII

  1. O sa fie cam.incurcat in combinatiile imobiliare pe care le-a făcut, nu e conștient că vine și scadența. Procurorii sunt odihnitor….

  2. Deci, conform datelor, PNL a pierdut in Timisoara, Giroc, Dumbrăviţa, Ghiroda si Moșnița Nouă. Toate localitatile sunt parte din polul metropolitan Timisoara. Printr-un exercitiu de imaginatie, asa pur si simplu, care ar fi fost rezultatele daca nicolae robu ar fi fost „primarele” judetului???? E clar cine este de vina. Asa cum spune si domnul Chira: a te inconjura si asocia cu personaje dubioase, a fi arogant, a privi de sus, a fi narcisist este de fapt portretul pentru o persoana care are mari probleme mentale. Adica e NEBUN!!!! Nu mai vrem nebuni, nu mai vrem corupti. DEMISIA!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.