Liderul PNL Timiș, după victoria din Consiliul Local Giarmata: „Bugetul este așa...

Liderul PNL Timiș, după victoria din Consiliul Local Giarmata: „Bugetul este așa cum l-am vrut noi”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu este mândru de faptul că aleșii locali PNL au reușit să fac o alianță cu cei din PMP în Consiliul Local Giarmata, și astfel s-a creat o nouă majoritate, spre nemulțumirea pesediștilor. Liderul PNL a declarat că, în acest mod, bugetul pe acest an al comunei Giarmata a fost votat în funcție de dorințele consilierilor locali din cele două partide.

„La Giarmata am reușit să facem o alianță între grupul de consilieri locali PNL și grupul de consilieri locali PMP și împreună constituim majoritatea în consiliul local.


Prin urmare, bugetul comunei Giarmata, de data aceasta este așa cum l-am vrut noi. Sigur, nu în totalitate, proiectul este elaborat de executiv, așa cum e firesc să se întâmple, dar noua majoritate nu a votat bugetul decât după ce și-a trecut niște amendamente care scot de la finanțare anumite lucruri pe care colegii noștri din Giarmata le consideră neavenite, sau în orice caz inoportun să fie finanțate, și s-au introdus la finanțare, prin amendamente, obiective de interes pentru comună”, a afirmat Nicolae Robu.

Printre proiectele care au fost votate la propunerea consilierilor locali care formează noua majoritate se numără un drum de legătură între comuna Giarmata și comuna Ghiroda, cu legătură în centură, zona aeroport, asocierea între Primăria Giarmata și Societatea Metropolitană de Transport Public Timișoara, prin care se va încerca conectarea mai bine prin servicii de transport public a comunei de Timișoara.

De asemenea, a mai fost aprobată modernizarea unei clădiri și transformarea ei din cantină în dispensar medical, realizarea de iluminat public cu LED-uri, angajarea de agenți de pază, asfaltarea unor străzi sau amenajarea de parcuri și locuri de joacă.

„Eu mă bucur că s-a realizat această coagulare a dreptei în comuna Giarmata și că ambele partide, PNL și PMP, am conștientizat că împreună putem reuși”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.