Noi modificări în trafic, pe Calea Lipovei. Primarul Robu îi întreabă pe...

Noi modificări în trafic, pe Calea Lipovei. Primarul Robu îi întreabă pe internauți ce părere au

0
DISTRIBUIȚI

După experimentul nereușit de pe str. Arieș și Cluj, reprezentanții Primăriei Timișoara vin cu noi modificări în trafic. Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că a fost interzisă deplasarea înainte și la stânga de pe str. Constructorilor, la intersecția cu str. Calea Sever Bocu, cu scopul creșterii securității.

Decizia a fost luată și ca urmare a propunerilor făcute de fostul city manager al Timișoarei, actual președinte al PNL Dumbrăvița.

„La cererea multor cetățeni din Timișoara și Dumbrăvița -cei din Dumbrăvița reprezentați de organizația locală PNL, în frunte cu Președintele Sorin Drăgoi-, pentru creșterea securității, s-a interzis deplasarea înainte și la stânga de pe str.


Constructorilor, la intersecția cu str. Calea Sever Bocu, devenind obligatorie trecerea pe la unul sau celălalt dintre sensurile giratorii conexe. În această intersecție erau mereu accidente și se și circula greu”, a explicat edilul-șef, pe rețeaua de socializare.

Ca urmare a acestor modificări, Nicolae Robu a lansat și un nou sondaj pe Facebook, cu numărul 30 pe acest an, internauții fiind invitați să bifeze dacă măsura este una bună sau proastă.

Despre noua măsură luată de reprezentanții Primăriei Timișoara a scris pe Facebook și Sorin Drăgoi, care a anunțat că se va focaliza în viitor pe deschiderea unei noi conexiuni între oraș și Dumbrăvița.

„Problema de siguranța circulației de la intrarea în comuna Dumbrăvița, de la intersecția străzii Constructorilor cu Calea Sever Bocu, a fost rezolvată cu ajutorul autorităților locale. În această intersecție au fost foarte multe accidente, așa că era necesar să se ia măsuri urgente. În urmă cu aproximativ o săptămână vă întrebam dacă este utilă montarea unor separatoare de sens în acest punct și 80% dintre răspunsurile voastre au fost pozitive. Vă mulțumesc tuturor pentru contribuție! Următoarea etapă pe care ne vom focaliza este deschiderea unei noi conexiuni dintre Timișoara și Dumbrăvița, pentru a degreva principala cale de acces. Vă voi ține la curent cu noutățile pe această temă și vă stau la dispoziție cu alte propuneri utile pentru comunitatea din Dumbrăvița”, a precizat Sorin Drăgoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.