Nume noi anunțate la festivalul Launmomentdat în parc: Fatta (Soul Stereo), Zaltan...

Nume noi anunțate la festivalul Launmomentdat în parc: Fatta (Soul Stereo), Zaltan și Vincent Privat

0
DISTRIBUIȚI

Launmomentdat în parc este un festival independent, care se desfășoară în perioada 7-9 iunie, în Timișoara, iar intrarea este liberă. Pe lista de invitați se regăsesc deja Sassy J, Raphael Top-Secret, Manudigital ft. MC Deemas J, la care se adaugă nume noi, precum Fatta (Soul Stereo), Zaltan și Vincent Privat.

Fatta (Soul Stereo) are o singură misiune, aceea de a răspândi și de a promova muzica jamaicană și artiștii săi. El are multe atuuri, este MC, DJ, promoter, tu­­r manager și colecționar de viniluri­­­, fiind în permanență pe drum cu Soul Stereo Soundsystem.

Fatta colaborează din 1998 cu Lone Ranger și din 2012 cu Johnny Osbourne – nașul muzicii dancehall. El este inițiatorul Studio One Revue, care a apărut la Garance Festival în 2011. El a avut parte de sute de concerte în întreaga lume și a fost implicat în mai multe proiecte și emisiuni live despre cultura soundsystem reggae.

Zaltan este DJ de mai bine de un deceniu. El își concetrează toată energia în a compune mixuri versatile și în a conduce propria casă de discuri – Antinote.


Quentin Vandewalle, francezul pe care-l întâlnești în piețele de vechituri scormonind după rarități și finețuri audio, a reușit să strângă mii de piese din toate timpurile și din toate colțurile lumii.

Dacă ajungi vreodată la o petrecere de-a lui, fii convins că vei asculta de toate, de la muzica din Caraibe la muzică franțuzească, de la proto-house la dark-electro și cine mai știe ce combinații surprinzătoare. Se vede că este prieten bun cu Raphael Top-Secret, iar la un moment dat aceștia au format un duet de petreceri intitulat Zaltan & Top-Secret.

Vincent Privat este un colecționar pasionat de muzică pe vinil din sudul Franței. În prezent stabilit în Paris, unde este co-fondator și proprietar al Dizonord, un loc nou dedicat tuturor tipurilor de muzică, care funcționează asemenea unui magazin de viniluri, dar și ca un bar non-profit, având un program bogat de evenimente și spectacole în fiecare săptămână.În calitate de DJ/ selector, Vincent este devotat muzicii aniilor ’80 și se focusează pe piese mai ciudate, uitate și culese din întreaga lume. Seturile lui pot include stilul african, carribean, oriental, european, și adesea sunete de percuții, boogie, electronice.

Launmomentdat în parc este un concept unic de festival, care aduce împreună timp de trei zile în parc, întreaga comunitate artistică a orașului. Proiectul face parte din Sezonul România-Franța. Organizat în Parcul Poporului (actualul parc Regina Maria), programul de festival include spectacole cu DJ, trupe și muzicieni internaționali precum și un târg dedicat colecționarilor de muzică pe vinil. Pe lângă programul muzical, activitățile festivalului cuprind teatru, film și artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.