O vulpe curioasă descoperă o cameră video instalată în Parcul Național Semenic...

O vulpe curioasă descoperă o cameră video instalată în Parcul Național Semenic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2088301191">

O vulpe curioasă, ieșită la vânătoare într-o pădure din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, a descoperit camera cu senzori de mișcare instalată de angajații Romsilva, care au postat apoi filmarea pe Facebook.

În imaginile surprinse de camera instalată de specialiști în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului se vede cum vulpea se uită spre camera de filmare, adulmecă, vrea să plece, dar se oprește și mai aruncă o privire spre aparatul montat în pădure.

Potrivit specialiștilor Romsilva, vulpea, un mamifer omnivor, care vânează mamifere mici, găsește în pădurile din Parcul Național Semenic – Cheile Carașului condiții optime de adăpost, liniște și hrană.

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul țării și are o suprafață de 36.052 hectare.

Aici mai trăiesc și alte specii de mamifere, între care ursul, lupul, râsul, pisica sălbatică, mistrețul, cerbul sau căpriorul și jderul, precum și numeroase specii de pești, păsări și nevertebrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.