Patru polițiști și un jandarm, atacați de mai multe persoane după ce...

Patru polițiști și un jandarm, atacați de mai multe persoane după ce au întrerupt o petrecere

0
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reținute în Hunedoara, în urma unui scandal, produs duminică seara, în care patru agenți de poliție și un subofițer de jandarmi au fost ultragiați, prin loviri și amenințări.

Scandalul a izbucnit duminică seara în faţa blocului de locuinţe sociale aflat pe Strada Eliberării din cartierul Micro 7, după ce o persoană a sunat la 112.


Aceasta s-a plâns că este deranjată de zgomotul pe care îl provocau petrecăreţii, care au încins grătarele între blocuri şi ascultau muzică cu sonorul la maximum. La sosirea echipajului de ordine publică, oamenii au început să ţipe şi să se îmbrâncească cu poliţiştii. În sprijinul poliţiştilor a intervenit un jandarm, care a fost agresat.

Petrecăreții au făcut scandal la sosirea echipajului de intervenție, și, potrivit unor surse judiciare patru agenți și un subofițer de jandarmi au fost ultragiați, prin loviri și amenințări.

Trei agresori, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost imobilizați și conduși la sediului Poliției pentru audieri. Oamenii legii au întocmit pe numele lor dosar penal pentru ultraj, iar cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.