Persoanele fără adăpost, rampele de gunoi și terenurile neîngrijite, printre problemele timișorenilor...

Persoanele fără adăpost, rampele de gunoi și terenurile neîngrijite, printre problemele timișorenilor din Calea Aradului

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali continuă seria acțiunilor în cartierele Timișoarei, cu scopul de a sta de vorbă cu cetățenii pentru a afla problemele cu care se confruntă. Ieri, ultimele două zone vizitate de oamenii legii au fost Calea Aradului Est și Vest.

În total, polițiștii locali au stat de vorbă cu 153 de persoane, care au sesizat probleme diverse, printre care persoane fără adăpost în Piața Dacia, rampe clandestine de deșeuri în zona Martir Ion Miron, Liniștei, Răsăritului, terenuri neîngrijite și pline de buruieni pe str. Orșova, Marginii și Tristan Tzara, persoane fără adăpost care caută prin tomberoane pe Sever Bocu etc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 12 locații în care se aflau mașini ce păreau a fi abandonate, trei locații în care se află terenuri neîngrijite și 24 de locații în care se aflau abandonate deșeuri.

„Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.


Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.