Peste 200 de amenzi pentru clădiri lăsate în paragină, la Timișoara

Peste 200 de amenzi pentru clădiri lăsate în paragină, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1445278426">

Proprietarii care și-au lăsat clădirile în paragină au reintrat în vizorul polițiștilor locali din Timișoara. Reprezentanții instituției informează că, în ultima perioadă, oamenii legii au continuat să acționeze pentru luarea măsurilor legale în cazul imobilelor degradate din oraș.

De la începutul acestui an, în urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au aplicat un număr de 207 sancțiuni atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, de câte 1.000 de lei fiecare. Asta după ce au constatat că proprietarii acestora nu au luat măsuri de curățare și întreținere, prin îndepărtarea elementelor de construcție și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, constituind un real pericol pentru trecători. Astfel de situații au fost identificate, în ultima perioadă, în zone precum Str. Gării, C. Porumbescu, A. Odobescu, E. Gojdu, Ady Endre, Brașov, T. Vladimirescu.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere”, au informat reprezentanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.