Peste 1.000 de garaje demolate la Timișoara. O cloșcă, murături și scoici...

Peste 1.000 de garaje demolate la Timișoara. O cloșcă, murături și scoici de WC, găsite în spațiile desființate

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că va continua campania de demolare a garajelor din oraș. Potrivit edilului, urmează să fie amenajate locuri de parcare și în zona Kiriac, în perioada următoare, după ce și garajele de aici vor fi desființate, la fel cum s-a întâmplat în alte două cartiere.

„Continuăm cu demolarea de garaje și cu amenajarea de parcări în locul lor. Am făcut publice pe Facebook două postări care au fost apreciate de timișoreni, în care am arătat ce a rezultat în urma demolării garajelor și amenajarea spațiului dintre blocuri.


Urmează zona Kiriac. Demolarea garajelor nu este un subiect negociabil, în Timișoara se demolează garajele. Vrem ca domeniul public să fie eliberat de garaje, am asumat asta și proprietarii garajelor să înțeleagă că a trecut vremea lor și trebuie să trecem la alt nivel de civilizație. Și dacă ar exista în Viena garaje ca cele de aici, că așa mi-a spus cineva, eu tot nu aș accepta să continuăm să le păstrăm. Vreau ca lucrul acesta să fie foarte limpede și sunt foarte ferm în a promova această idee, considerând că am și suportul majorității cetățenilor din oraș”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei susține că doar 5% dintre proprietarii de garaje demolate și-au și lăsat mașinile în ele, restul preferând să parcheze pe stradă și să depoziteze în aceste spații diverse lucruri. Astfel, au fost descoperite tot felul de „minuni”, precum o cloșcă pe un cuibar de ouă, murături, scoici de WC sau motociclete nefuncționale.

„Și eu stau la bloc și nu am avut garaj și nu i-am simțit niciodată lipsa. Estimarea mea este că 5% le foloseau pentru a-și ține mașina. Evident că proprietarii garajelor țineau mașina în spațiul rămas în afara lor. Este mult mai practic să lași mașina afară. Trebuie să desființăm garajele pentru că arată rău. Am demolat peste o mie de garaje”, a adăugat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.