Petrecere de zile mari alături de germanii de la Tube & Berger,...

Petrecere de zile mari alături de germanii de la Tube & Berger, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Tube & Berger vor mixa la o petrecere de zile mari din Timișoara

Amatorii de sound-uri electronice sunt așteptați cu mic cu mare la sfârșitul acestei săptămâni la o petrecere de pomină care îi va avea ca invitați speciali pe germanii de la Tube & Berger. Evenimentul numit „The Biggest Rooftop Party In Town by Day & Night v 3.0“ va avea loc sâmbătă 25 mai de la ora 19 la Shopping City Timișoara.

Înainte de a produce muzică electronică, Tube & Berger a început ca o trupă de punk.


Duo-ul a devenit cunoscut pe plan internațional acum 15 ani cu piesa „Straight Ahead” , la care au colaborat cu celebra Chrissie Hynde de la The Pretenders. Începând din anul 2005, artiștii și-au creat casa de discuri Kitball Records, cu care au avut parte de un succes internațional.

Printre piesele lor de mare succes s-au numărat „Lovebreak” și „Imprint of Pleasure”, aceasta din urmă ajungând să ocupe locuri fruntașe în clasamentele dance music din întreaga lume. În 2017, Tube & Berger au susținut un set în cadrul binecunoscutului festival  Tomorrowland din Belgia. Cel de-al doilea album al lor, „We Are All Stars” a fost lansat în 2017 și a avut parte de remixuri realizate de Amine Edge & DANCE, Juliet Sikora, Illyus & Barrientos, Rene Amesz, Dennis Cruz sau Teenage Mutants. În colaborare cu Junior Jack, duo-ul a lansat piesa  „E Samba 2018”, care a ajuns pe prima poziție a topului Club Charts din Germania.

La acest party vor mai mixa Juliet Sikora (Germania), Luca M și JUST2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.