Planuri pentru liberare. Bursa locurilor de muncă la Penitenciarul Timișoara FOTO

Planuri pentru liberare. Bursa locurilor de muncă la Penitenciarul Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1913146389">

Penitenciarul Timișoara, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, a organizat astăzi, la sediul unității de pe strada Popa Șapcă nr. 7 „Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate”.

În prima parte a evenimentului a fost organizată o masă rotundă la care au participat reprezentanții Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, ai Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiș, precum şi angajatori.

Ulterior în cadrul bursei propriu-zise, peste 50 de persoane private de libertate au discutat cu reprezentanții firmelor și au avut posibilitatea de a depune CV-uri.

Persoanele private de libertate au aflat mai multe despre oportunităţile de care pot beneficia după liberarea din penitenciar, astfel încât să se poată reintegra social, dar şi familial, primul pas fiind întotdeauna găsirea unui loc de muncă.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.