PNL, sesizare la BEJ: Cerere tipizată pentru urna mobilă, cu sigla PSD...

PNL, sesizare la BEJ: Cerere tipizată pentru urna mobilă, cu sigla PSD pe ea, în Timiş

0
DISTRIBUIȚI

PNL Timiș urmează să depună la Biroul Electoral Județean o sesizare împotriva PSD, la un pas de finalul campaniei electorale. Primarul Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că bolnavilor internați la Spitalul de Psihiatrie „Jebel” le-au fost oferite pentru completare cereri tipizate pentru solicitarea urnei mobilă care conțineau sigla PSD Timiș în josul paginii.

„Avem o sesizare pentru Biroul Electoral Județean vizavi de această cerere tipizată care a fost dată la completat. Cum să dai cetățenilor să depună cerere de urnă mobilă pe un formular pe care jos ai pus sigla organizației județene a PSD? Mi se pare o sfidare să se facă așa ceva. Cred că s-au bazat pe faptul că această cerere nu merge mai departe până la BEJ, pentru că la nivelul secției se trimite un centralizator cu cererile de urnă mobilă, cererile din partea cetățenilor de a se veni la ei cu urna mobilă.


Mi se pare descalificant, nu știu cine a făcut lucrul ăsta”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a mai atras atenția și asupra unei alte probleme identificate în localitatea timișeană Pădureni. Concret, liderul PNL Timiș susține că edilul din comună l-a sunat pentru a-i semnala faptul că au fost distribuite materiale în care proiectele realizate de dânsul erau prezentate ca fiind de fapt ale PSD-ului. În materiale apărea și fotografia lui Călin Dobra, șeful CJ Timiș și al PSD Timiș.

„M-a sunat primarul din comuna Pădureni să-mi spună că prin comună au fost distribuite materiale prin care toate proiectele dânsului pe AFIR sunt prezentate ca fiind proiectele PSD-ului. Oamenii sunt derutați. S-a vrut să se inducă ideea că administrația locală este pesedizată sau că are realizări datorită PSD-ului. Cum să votați pe cineva care fură munca altora?”, a spus Nicolae Robu, iar apoi a rupt materialele distribuite de PSD la Pădureni, în direct, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.