Poți avea încredere în Alianța USR PLUS (P)

Poți avea încredere în Alianța USR PLUS (P)

0
DISTRIBUIȚI

Mulți ne întreabă de unde am apărut.

Ei bine, noi suntem aici dintotdeauna. În 2016 este prima dată când am putut să ne organizăm. De atunci creștem constant, ca număr de membri și ca filiale locale… am crescut cu oameni integri care vor să construiască o Românie mai bogată și mai cinstită.

Alianța USR PLUS este formată din două partide democratice.

Liderii acestei alianțe nu sunt puși în urma unor jocuri politice, ci aleși democratic de membrii noștri. De fiecare membru.

Suntem partide democratice, iar membrii noștri sunt idealiști. Acest lucru garantează faptul că orice derapaj va fi aspru sancționat chiar de membrii acestor partide și garantează că interesul principal al tuturor membrilor noștri este și rămâne România.

Nu noi suntem cei care ”vor la ciolan”, noi vrem doar să demonstrăm că se poate! Noi vrem autostrăzi și spitale, vrem o guvernare care să ne facă viețile mai ușoare.

Nu ne putem pierde speranța că există și oameni cinstiți în țara asta.

De 30 de ani ni se pune aceeași placă: Nu sunt bani.

Nu avem spitale moderne pentru că nu sunt bani. Nu avem autostrăzi pentru că nu sunt bani. Nu avem educație de calitate pentru că nu sunt bani.

Dar în ultimii ani apariția presei independente și dezvoltarea societății civile ne-au arătat că dacă ne uitam în urmă, bani au fost. Dar au fost furați.

România nu este și nu a fost o țară săracă. Este o țară cu oameni săraci ținuți așa de o caracatiță de hoție, corupție și nepotism care a căpușat instituțiile statului la toate nivelurile.

Fără penali în funcții publice vom putea opri hoția.

De 2 ani PSD atacă instituțiile care ar putea să se lupte cu hoția generalizată din ultimii 30 ani, schimbă legislația astfel încât hoțiile lor să nu mai fie infracțiuni. Acum se luptă cu toată energia să oprească numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror general european pentru că știu că le va fi și mai greu să fure.

Fără hoție avem bani de spitale.

În fiecare an, Ministrul Sănătății are la dispoziție peste 250 de milioane de euro pentru investiții dar PSD nu a construit niciun spital de la zero în toate guvernările pe care le-a avut.


În 2016 Guvernul Cioloș a deblocat proiectele spitalelor regionale din bani UE care au fost abandonate de Guvernul PSD imediat ce a preluat guvernarea. De ce? Pentru că le era greu să-i fure.

Când banii nu dispar, apar dotările în spitale.

Fără hoție terminăm autostrăzile.

În ultimii 30 de ani, guvernele României nu au fost în stare să construiască o singură autostradă care să unească provinciile istorice, deși avea bani europeni disponibili special pentru asta, tot ce trebuia să facă era să îi ceară. Guvernele României însă au preferat să nu se folosească de ei pentru că în Europa 1 Km are 1000 de metri nu 800 cât are în are în Teleormanul lui Dragnea.

Când blochezi șpăgarii, deblochezi autostrăzile.

Fără hoție putem avea școli mai bune.

Din 2008 până în prezent, deși legea spune că directorii de școli trebuie numiți prin concurs, acest lucru nu s-a întâmplat. În 2016 când Guvernul Cioloș a încercat să organizeze primul concurs pentru ocuparea posturilor de directori de școli, PSD-ul a reacționat vehement și a blocat inițiativa în Parlament pentru că nu vor să piardă controlul asupra școlilor ca să poată fura în continuare.

Când gonești rubedeniile, vin profesorii competenți.

Nu avem spitale moderne pentru că fură. Nu avem autostrăzi pentru că fură. Nu avem educație de calitate pentru că fură.

Trei români din patru consideră că ne îndreptăm într-o direcție greșită pentru că cei care ne conduc fură. Această direcție este dictată de hoția din ultimii 30 de ani.

Fără hoție ajungem departe.

Ce vom face la guvernare?

În primul rând vom avea grijă ca legea să fie respectată, iar banii publici să fie investiți în comunități, nu sifonați prin firme de casă. România are nevoie de infrastructură, de investiții și de locuri de muncă. Iar munca trebuie taxată mai puțin.

Munca noastră din parlament, în ultimii doi ani, a fost să încercăm să oprim jaful care ne-a sărăcit și chiar ne-a omorât uneori.

Avem nevoie de o singură șansă să demonstrăm că suntem cinstiți și că interesul nostru principal este să facem România o țară în care să-ți dorești să crească copiii.

Vino la vot în 26 mai. Dă-ne o șansă!

Votează Alianța 2020 USR PLUS

Dan Barna – Președintele USR

Acest material a fost executat de Partidul Uniunea Salvați Romania (parte a alianței electorale „Alianta 2020 USR PLUS) Cod unic de identificare: 41190006 Publicat de Boța Dragoș Pressalert PFA