Președintele României a plantat un arțar în curtea unei școli din Timișoara...

Președintele României a plantat un arțar în curtea unei școli din Timișoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1013166304">

Președintele României a continuat seria întâlnirilor planificate la Timișoara. Astfel, după întâlnirea cu primarii de la Muzeul de Artă, Klaus Iohannis s-a deplasat la Colegiul Național „C. D. Loga”, unde a avut loc un eveniment dedicat marcării a 100 de ani de la înființarea unității de învățământ.

La final, președintele României, însoțit de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și directorul școlii, s-au deplasat în curtea unității de învățământ, pentru a planta un arțar.

Primul care a pus mâna pe lopată pentru a pune pământ la rădăcina copacului a fost Klaus Iohannis, iar apoi președintele României l-a încurajat și pe Nicolae Robu să facă același lucru. De asemenea, Klaus Iohannis a luat și o stropitoare, cu care a udat arțarul proaspăt plantat.

Întrebat câți copaci a plantat de-a lungul timpului, Klaus Iohannis a precizat că „nu foarte mulți, plantez copaci doar în locurile care mi-s foarte dragi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.