Președintele României, în vizită la Timișoara. Singurul ambasador pe care Klaus Iohannis...

Președintele României, în vizită la Timișoara. Singurul ambasador pe care Klaus Iohannis l-a vrut la Memorialul Revoluției VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Programul vizitei în capitala Banatului a început în jurul orei 13.00, când Klaus Iohannis a ajuns la Memorialul Revoluţiei. Șeful statului a fost așteptat acolo de către excelența sa Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei în România.

Acesta a fost singurul diplomat străin acceptat de președinte ca însoțitor în vizita de la Memorialul Revoluției, deși în oraș se află mai mulți amasadori, veniți la Timișoara cu ocazia aniversării Universității de Vest, care împlinește 75 de ani. Cord Meier-Klodt a venit pe jos la clădirea de pe strada Oituz cu aproximativ 10 minute înainte de sosirea președintelui.

Șeful statului a fost întâmpinat de Traian Orban, președintele asociației „Memorialul Revoluției”.


Imediat după sosirea lui Klaus Iohannis a ajuns și primarul Nicolae Robu, într-un microbuz alături de mai mulți reprezentanți ai administrației prezidențiale.

Vizita lui Klaus Iohannis va continua la Universitatea de Vest, la dezbaterea „Become your best! – printr-un învăţământ superior de calitate!”. Apoi, în jurul orei 15.00, Klaus Iohannis va vizita Sinagoga „Cetate”, iar la ora 16.00, la Muzeul de Artă, se va întâlni cu autorităţile locale din regiune.

La ora 17.00, preşedintele României va participa la festivitatea de aniversare a Colegiului Naţional „C. D. Loga”, iar programul vizitei se va încheia la ora 18.00, când are loc evenimentul de lansare a volumului „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu este reparata cladirea si trotuarul din zona? Asa o sa fie si in 2021? Chiar nu are primaria bani pentru acest spatiu? Bine ca are pentru morcovi de lemn si flori de plastic in centru… Cu banii de la Timfloris reparau + modernizau toata cladirea si zona. Rusine celor care aproba aruncarea banului public pe circ ieftin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.