„Primăria Timișoara Info Trafic”, noua pagină de Facebook a municipalității, dedicată șoferilor....

„Primăria Timișoara Info Trafic”, noua pagină de Facebook a municipalității, dedicată șoferilor. Cine o va administra

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că în viitorul apropiat municipalitatea va avea o nouă pagină de Facebook. Aceasta se va numi „Primăria Timișoara Info Trafic” și va fi dedicată șoferilor curioși să afle în ce zone sunt blocaje din cauza unor accidente, și nu numai.

„O să creăm o pagină Facebook Primăria Timişoara Info Trafic.


Ideea a plecat exact de la ce s-a întâmplat azi dimineaţă, nimeni nu a anunţat că în intersecţia Michelangelo este un accident. Vom vedea pe pagina Facebook cum relaţionăm cu Waze sau cu Google Maps pentru a facilita asigurarea la imagini asupra încărcării în fiecare moment a străzilor oraşului şi persoanele din trafic pot pune comentarii prin care să anunţe dacă este un accident. Deci lucruri care există ca funcţionalităţi le vom realiza pe o pagină Facebook, pentru că este mult mai accesibilă şi mai prietenoasă. Mi-a venit ideea după ce am văzut cât de greu a fost în această dimineaţă, am fost şi eu blocat pe FC Ripensia (n.r. ca urmare a accidentului din intersecția Michelangelo), am văzut ce greu a mers”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, de această pagină de Facebook se vor ocupa angajații din cadrul Centrului de Control al Traficului, care vor vedea în sistem unde este un accident și îi vor informa pe internauți.

„Vor fi şi sesizări de la oameni pe lângă ceea ce vede personalul în sistem. Uitaţi-vă şi veţi vedea că stăm mai bine decât orice alt oraş comparabil cu Timişoara, mult mai bine stăm”, a precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.