Primarul Robu a găsit scuza pentru neterminarea celor două poduri din zona...

Primarul Robu a găsit scuza pentru neterminarea celor două poduri din zona Iosefin în septembrie

0
DISTRIBUIȚI

podul dragalina

Nicolae Robu a găsit deja o explicație pentru neterminarea la timp a celor două poduri din zona Iosefin – vremea ploioasă din ultima perioadă a dat peste cap lucrările de reabilitare a celor două poduri din zona Iosefin. Edilul afirma că extinderea și modernizarea Podurilor Dragalina și Eroilor ar trebui să fie finalizate în luna septembrie, astfel încât, înainte de începerea școlii, să fie funcționale. Totuși, acum Nicolae Robu are unele dubii că acest lucru va putea fi realizat, dacă va continua să plouă.

„La cele două poduri se lucrează, evident, în limitele pe care vremea aceasta le permite. Avem extraordinar de multe ploi, ca niciodată. În Timișoara cel puțin eu nu-mi aduc aminte, de când sunt în Timișoara, să fi fost așa de multe ploi de la începutul unui an și până aproape la jumătatea sa. Se lucrează la ceea ce se poate și cât se poate. Încă e posibil ca cele două poduri să fie date în folosință în luna septembrie a acestui an. (…) Sunt în termen cele două poduri, dar la limită. Noi acum, așa spun specialiștii, că am putea termina cele două poduri în luna septembrie. S-a putut lucra, dar nu la capacitate normală, nu este așa mare influența meteo. Dacă va continua să fie tot așa, atunci nu vor putea fi date în folosință în luna septembrie. Sunt zile în care se lucrează două ore, nu se poate opt ore”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai ținut să precizeze că lucrările la cele două poduri peste Bega din zona Iosefin au început în același timp pentru că orașul are de recuperat „rămânerile în urmă”, asta în condițiile în care, în ultimii 50 de ani, nu s-a mai realizat niciun pod sau pasaj.

„Infrastructura de mobilitate a orașului, mai mult ca orice, este complet depășită.


Cel puțin era complet depășită în urmă cu șapte ani, când eu am devenit primar. Am făcut multe modernizări, dar încă pot spune că sunt departe de nevoile pe care orașul le are, în contextul în care numărul de mașini este acum probabil de o mie de ori mai mare decât a fost cu jumătate de secol în urmă. Le place unora sau nu le place, este o realitate foarte ușor constatabilă din orice documente, că în jumătate de secol nu s-a mai făcut niciun pod și niciun pasaj în orașul nostru, elemente esențiale pentru mobilitate într-un oraș care este rupt în două pe de o parte de canalul Bega, pe de altă parte, de calea ferată. De fapt, avem trei zone ale orașului, cea situată la sud de Bega, cea situată între Bega și calea ferată și respectiv cea situată la nord de calea ferată”, a detaliat Nicolae Robu.

ALEGERILE AU TRECUT! EU AM DE ADĂUGAT LA CE-AM FĂCUT PÂNĂ ACUM, NOI REALIZĂRI !Astăzi, am fost din nou la cele două poduri, Eroilor și Dragalina. Se lucra la ambele și facem tot posibilul ca ambele să fie terminate în septembrie 2019. Se poate!Dacă apreciați aceste lucrări, vizualizați înregistrareaDacă nu apreciați, postați “Dislike! Poduri largi ne trebuie nouă?!”In ambele cazuri, dati Share

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 27 mai 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.