Primarul Robu, mesaj pentru șoferi după închiderea Podului Dragalina: „Vă rog să...

Primarul Robu, mesaj pentru șoferi după închiderea Podului Dragalina: „Vă rog să aveți înțelegere”

1
DISTRIBUIȚI

podul dragalina

Nicolae Robu recunoaște că după închiderea completă a circulației rutiere pe bulevardul General Ion Dragalina, ca urmare a lucrărilor de modernizare a podului peste Bega, traficul în zona centrală a Timișoarei se desfășoară cu dificultate. Edilul-șef susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că se depun toate eforturile necesare astfel încât lucrările să fie finalizate până în luna septembrie a acestui an.

„Stimați timișoreni, După cum știți, am închis Podul Dragalina, lucrările în zonă ajungând în stadiul în care s-a impus acest lucru.


Evident, închiderea are consecințe negative substanțiale, ce se fac simțite, prin propagare, într-o bună parte a orașului, mai ales în zona centrală. Vă rog să aveți înțelegere. Facem tot posibilul ca până în septembrie să finalizăm totul, astfel încât să ne bucurăm de un pod mult mai lat decât cel actual -de aproape trei ori mai lat!-, în urma construirii lipit de el a două noi poduri, la fel de late, fiecare, ca actualul, unul în amonte, altul în aval de el”, a precizat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai afirmat că este nevoie de modernizarea orașului „în forță, cu sacrificiile de rigoare”, acuzând foștii primari că n-au făcut nimic important în acest sens.

„N-avem de ales, trebuie să modernizăm orașul în forță, cu sacrificiile de rigoare, în situația în care, din păcate, predecesorii noștri n-au făcut nimic semnificativ pentru oraș timp de jumătate de secol, cu excepția investițiilor de stat -nu locale!- din învățământul superior, investiții pe care, de altfel, eu le apreciez, ele meritând asta din plin”, a adăugat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. Cum sa fii atâta de îngust la minte să iei decizia închiderii a doua poduri simultan? Bineînțeles că pe dânsul nu-l afectează. Pe drumul lui spre casă si-a făcut doar facilități (care pentru majoritatea participanților la traficul rutier sunt o tâmpenie). Și uite așa cu pași mici și siguri pierde alegător după alegător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.