Primarul Robu sare din nou în apărarea lui Nasleu: „A lucrat în...

Primarul Robu sare din nou în apărarea lui Nasleu: „A lucrat în SRI și s-a ocupat chiar de domeniul acesta al lumii interlope, așa a intrat în contact cu anumite persoane”

3
DISTRIBUIȚI

După ce PRESSALERT.ro a publicat imaginile cu Ionuț Nasleu făcând dedicații pentru prietenii săi interlopi, Nicolae Robu a intervenit telefonic, în direct, la Antena 3, pentru a-și apăra apropiatul. Edilul-șef a spus că este vorba despre imagini vechi și că Nasleu a ajuns să se cunoască cu persoane din lumea interlopă pentru că a lucrat la SRI.

„M-am informat ce s-a întâmplat.


Filmarea e de anul trecut, nu e de actualitate. A fost readusă de un ziar local. Mă simt confortabil să văd așa ceva. Domnul Nasleu a câștigat încrederea mea atunci când fiind într-o funcție înaltă în ANRP, când toți ceilalți șefi de pe acolo au ajuns în pușcărie, el n-a avut nicio problemă. Eu de atunci am rămas cu încrederea că este un om cinstit. Are anumite apucături care nu îmi plac, nu-mi palce deloc că s-a expus în acel club, unde n-a fost niciun interlop cu el la masă, dar are anumite prietenii vechi. Nu intru în detalii, nu e cazul. A lucrat în SRI și s-a ocupat chiar de domeniul acesta al lumii interlope. Așa a intrat în contact cu anumite persoane. Nu îl onorează să aibă o asemenea conduită și l-am criticat. I-am cerut să nu mai facă așa ceva. El nu mai este consilierul meu personal. Nu era cazul să îl pedepsesc, oamenii nu pot fi judecați per ansamblu. El nu primește pomană de la timișoreni, ci muncește pentru salariul pe care îl ia. Eu nu știu cine sunt acele persoane, nu-mi spun nimic alcele nume, nu știu dacă sunt sau nu sunt interlopi”, a spus Nicolae Robu la Antena 3. Intervenția edilului șef poate fi ascultată AICI.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.