PSD Timiş, critici la adresa primarului Robu după experimentul de pe strada...

PSD Timiş, critici la adresa primarului Robu după experimentul de pe strada Cluj: „Pune în pericol siguranţa oamenilor”

0
DISTRIBUIȚI

str aries

Decizia reprezentanţilor Primăriei Timişoara de a gândi o serie de modificări de circulaţie în zona străzilor Cluj şi Arieş, după lucrările de modernizare, este asupra criticată de reprezentanţii PSD Timiş.

Vă reamintim că, începând cu data de 26 aprilie, ca urmare a finalizării lucrărilor pe str. Arieş, circulaţia pe str. Cluj, respectiv str. Arieş pe tronsonul cuprins între Intersecţia Michelangelo şi str. Surorile Martir Caceu, se desfăşoară într-un singur sens de circulaţie pe toate cele patru benzi, prima bandă fiind prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri şi Poliţie.

Pe de altă parte, PSD Timiş a arătat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că această decizie nu este una deloc bună, în condiţiile în care „periclitează siguranţa oamenilor”.

„Timișoara trebuie să înceteze să mai fie «terenul de joacă» al primarului liberal, Nicolae Robu.


Tentativele eșuate și regretabile pe care le face edilul în infrastructura orașului, sub pretextul că «schimbă în bine» Timișoara, nu fac decât să periclitează siguranța oamenilor și să le perturbe modul de viață. Modificările operate în trafic, așa cum este cazul străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști și, înainte de punerea lor în aplicare, făcute simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor”, a informat PSD Timiş.

De asemenea, Călin Dobra, preşedintele PSD Timiş, a declarat că „Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere și nu doar la nivel național. Din păcate, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, orașul se degradează pe zi ce trece, iar calitatea vieții scade văzând cu ochii. PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu, să nu ajungă la nivel de realitate”.

Modificările de circulaţie în zona străzilor Arieş şi Cluj sunt criticate şi de Dan Idolu, liderul consilierilor locali PSD, care a precizat că „Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului. Nicolae Robu crează haos în traficul din oraș și nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu iar timișorenii tot mai afectați”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.