RĂZBOI ÎN PNL Nasleu și Iapă sar în apărarea lui Robu. Ce...

RĂZBOI ÎN PNL Nasleu și Iapă sar în apărarea lui Robu. Ce predicție sumbră face Drăgănescu pentru primar

1
DISTRIBUIȚI

Oamenii de încredere ai liderului PNL Timiș, Nicolae Robu, au ieșit la atac, pe Facebook împotriva lui Claudiu Martin Chira, prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, care, ieri, a cerut demisia conducerii filialei județene după rezultatele dezastruoase de la europarlamentare. Cei mai aprigi contestatari ai lui Chira au fost Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Robu cel care se ocupă de transmisiile live pe Facebook ale edilului, și Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA, prietenul de chefuri al interlopilor, și cel cu care liderul PNL Timiș a fost în concediu în SUA.

Cătălin Iapă i-a transmis colegului său ”ai uitat să anunți unde mergi după ce îți dai demisia. Și ai uitat să specifici dacă îți dai demisia doar din funcția de Prim-vicepreședinte PNL Timișoara sau pleci de tot din PNL, dacă promovezi ca fiind proastă administrația PNL.
Am citit de două ori ce ai scris și cred că am ghicit sau sunt măcar pe aproape: și-au găsit un alt Marian Vasile pe care să îl scoată în față cu aberații, în lupte din care pierde doar cel care a căzut în plasă și, din păcate, puțin și partidul. Eu cred că, în final, cel mai vinovat e candidatul ce l-am avut din județ, pe poziția 28, nu a fost capabil să aducă ceva voturi pentru partid, a vrut doar să aibe încă o funcție de formă în partid să o înșiruiască în postarea asta pe Facebook.


Vezi caută și pe Cluj, repede, vinovatul. Până una alta cred că nu ar strica să te bucuri că am câștigat cu partidul aceste alegeri. Sau esti supărat că nu a prins PNL 26 de europarlamentari să intri și tu?” .

Ioan Nasleu l-a amenințat pe Chira cu dezvăluiri – ”auzi , asumatule, recunoaște că lucrezi la Alin Nica , care e împotriva primarului Robu, el , a câștigat, alegerile pe județ , ai lăsat comentarii la mine că Moroșanu îl bate pe Ghiță, hai să o tranșam amândouă nu vb de faptul că atunci când ai fost director la Grădina zoo,  ai adus crescătoria ta de pitbuli acolo, ai încasat ilegal venituri,’mai mult ai distrus zoo, cu argumente , deci nu mai fi moralist, că avem probe… zii lui Nica să nu te mai folosească, că nu contezi... PS era Marian Vasile , cap de lemn, porecla mea, o asum, a dispărut.. ca și tine de-altfel”.

Fostul prefect liberal Ovidiu Drăgănescu a prevestit că ”vor pleca toți yesmenii lui Robu din partid. Când el va pierde primăria vor pleca toți şi nici nu vor mai recunoaste ca au fost in PNL”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.