Reprezentanții ALDE Timiș au stat la coadă pentru a vota la alegerile...

Reprezentanții ALDE Timiș au stat la coadă pentru a vota la alegerile europarlamentare, însă au refuzat buletinele pentru referendum

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care locuiesc în cartierul Soarelui au început să iasă în număr mare la vot la secțiile deschise la Școala Generală Nr. 30. Așa se face că în momentul în care reprezentanții ALDE Timiș au venit să voteze, au fost nevoiți să stea la coadă, la intrarea în sala de clasă transformată în secție de votare.

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și candidat la alegerile europarlamentare, a venit însoțit de cei doi copii ai săi, unul dintre aceștia introducând buletinul de vot în urnă. Ovidiu Sîrbu, la fel ca ceilalți reprezentanți ai ALDE Timiș, nu au dorit să voteze la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis pe tema justiției.

„Am votat pentru o Românie puternică, pentru o Europă unită. Am votat pentru generația acestor vulturi, generațiile viitoare, care vor clădi România, respectiv Europa în următorii ani”, a afirmat Ovidiu Sîrbu, după ce a votat.

De asemenea, alături de reprezentanții ALDE Timiș la secția de votare s-a aflat și deputatul Marian Cucșa, liderul organizației județene a partidului.


„Am fost alături de colegi, am votat pentru generația lor, pentru ca ei să fie reprezentați cu demnitate în Parlamentul European, să avem o reprezentare serioasă și corectă pentru români. Mă bucur să văd o prezență mare la vot, e bine că românii merg și-și exercită dreptul la vot. Am votat alături de tineri, avem o echipă foarte serioasă, oameni care vor să facă ceva în Parlamentul European, să susțină România cu adevărat, nu să voteze împotriva României, așa cum s-a întâmplat până acum, și îndemn românii să meargă la vot, să fie reprezentați cu adevărat în Parlamentul European. La referendum, atât eu cât și tinerii care mă însoțesc nu am votat, pentru că nu avem pentru ce să votăm un referendum cu un non-subiect care nici măcar nu a fost înțeles de către cel care l-a declanșat”, a declarat Marian Cucșa.

Totodată, Dan Gherman, președintele tinerilor din ALDE Timiș, a precizat că „am votat pentru o Românie integră și ca țara noastră să se lupte cu toate statele membre ca de la egal la egal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.