Robotul-fotograf creat de o multinațională din Timișoara, surpriză pentru absolvenții Universității de...

Robotul-fotograf creat de o multinațională din Timișoara, surpriză pentru absolvenții Universității de Vest FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Pe 10 mai a avut loc Festivitatea de Absolvire la Universitatea de Vest Timișoara, promoția 2019. Anul acesta, Universitatea a avut un nou invitat special, recent devenit partener, invitat care promovează tehnologiile de înaltă performanță – Compania Flex România. Flex a susținut tinerii în momentul ce a marcat încheierea studiilor și începutul unei noi etape în demersul profesional.

Viziunea Flex este împărtășită de către Directorul General Lucian Șoaită: „Pentru Flex este deopotrivă un prilej de bucurie și împlinire faptul că suntem parteneri oficiali ai Universității de Vest din Timișoara. Potențialul se află în fiecare tânăr în căutarea scopului profesional și este de datoria noastră, ca lideri și promotori ai tehnologiei inteligente să scoatem la iveală acest potențial și să îl punem în valoare cât putem de bine. Studenții sunt creativi si te uimesc cu ideile lor. Avem nevoie de minți sclipitoare pentru a transforma o societate întreagă, așa că de aceea, suntem alături de acești tineri în etapele decisive ale carierei profesionale“.

Încă începând cu ora 12 a amiezii, Flex a fost prezent pe tot parcursul zilei în Piața Libertății, cu un produs inovator, perfect potrivit în contextul sărbătoririi unui eveniment aparte: un robot ce a imortalizat acest moment în cadrul unei cabine-foto, special amenajată de către echipa Flex. Sute de studenți au venit alături de familiile lor și colegii, înghesuindu-se entuziasmați în rama-foto pregătită de Flex. Toate pozele au fost făcute de către un fotograf inteligent, robotul Flex. Multe zâmbete și fețe fericite au fost surprinse în nenumărate fotografii.

„Fiind absolventă a Universității de Vest, mă regăsesc în toți acești tineri pasionați și în speranța cu care privesc viitorul mai departe. Suntem mândri de toți aceștia, pentru perseverența și munca depusă, tocmai de aceea Flex a dorit să facă momentul finalizării studiilor universitare un eveniment special. Am dorit să le împărtășim o parte din ce reprezintă experiența Flex și cu ce ne ocupăm noi zilnic: Flex inovează, în diverse domenii în care studenții pot activa. Parteneriatul cu UVT este la început de drum, însă ne dorim să sprijinim și să ghidăm viitorii specialiști în demersul unei cariere de succes”, a declarat Diana Năstase, Director de Resurse Umane Flex, alumni a Universității de Vest.

Flex participă activ în viața studenților, investind în educație și pasiunea pentru a dezvolta o generație inteligentă.


Compania a desfășurat conferințe în cadrul Universității ce au pus în discuție teme precum: dezvoltarea abilităților soft a profesioniștilor, adaptabilitate la mediu și muncă în echipă, exploatarea potențialului individual în alegea domeniului de lucru. De asemenea, Flex oferă ocazional laboratoare tinerilor studenți și organizează vizite în interiorul companiei, pentru ca aceștia să descopere direct procesele tehnologice inovatoare care au loc în fiecare zi din viaţa Flex.

Despre Flex

Flex este furnizorul de soluții Sketch-to-Scale® care proiectează și construiește produse inteligente pentru o lume interconectată. Cu aproximativ 200.000 de profesioniști în 30 de țări, Flex oferă servicii inovative de proiectare, inginerie, fabricație, aprovizionare în timp real și logistică tuturor nivelelor de companii din diferite industrii și piețe de vârf.

Compania furnizează servicii pentru clienții din următoarele segmente de piață: industrial şi telecomunicații, medical, automobile.  Pe lângă acestea, a deschis la Timişoara şi un centru de design şi inginerie, care furnizează servicii clienţilor companiei. S-a ajuns ca 35% din producţia de echipamente din Europa să fie realizate la Timişoara.

În prezent, Flex România are peste 5 000 de angajați.

Pentru mai multe informații, vizitați flex.com sau urmăriți Flex pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.