Robu s-a răzgândit în scandalul Bazei Electrica: „Să nu mai prind mașini...

Robu s-a răzgândit în scandalul Bazei Electrica: „Să nu mai prind mașini ale poliției locale pe acel teren”

0
DISTRIBUIȚI

baza electrica

Copiii care se antrenau pe terenul de sport al Bazei Electrica, transformat recent în parcare pentru mașinile polițiștilor locali, au învins. Astăzi, Nicolae Robu a luat decizia ca acel teren să nu mai fie utilizat de polițiștii locali, după ce, în urmă cu câteva zile, a mers personal pentru a verifica dacă este sau nu folosit pentru antrenamente de către copii.

„În ultimul plen, m-ați mandatat să mă informez personal cum stau lucrurile la baza spotivă Electrica. Am făcut acest lucru și am constatat că ea este folosită, chiar foarte bine folosită. Concluzia mea este că nu e bine să îi schimbăm destinația, este bine să o păstrăm ca bază sportivă într-un întreg care prinde coerență și prin ceea ce s-a mai amenajat acolo în ultima vreme.


Am în plan să mai adăugăm ceva, suntem deficitari la capitolul baze sportive. Vă îndemn să renunțăm la hotărârea anterioară, să nu o păstrăm, și să căutăm o altă soluție pentru poliția locală, care necesită și ea să fie ajutată. Deci, vă propun să anulăm efectele hotărârii anterioare, astfel încât acolo să rămână bază sportivă”, le-a spus aleșilor locali Nicolae Robu.

Un reprezentant al Poliției Locale Timișoara a vrut să intervină pentru a adăuga ceva, însă primarul Robu l-a certat, spunând că „ne pierdem vremea. Să nu mai prind mașini pe acel teren, să fie clar”.

Astfel, astăzi, în plen, aleșii locali au admis plângerea prealabilă a Asociației Club Sportiv Electrica formulată împotriva Hotărârii Consiliului Local din data de 12 martie, prin care terenul de sport de pe str. Renașterii, nr. 28, a fost transferat de la Societatea de Transport Public la Poliția Locală, și revocarea acestei hotărâri.

În finalul ședinței, Nicolae Robu le-a transmis reprezentanților Poliției Locale Timișoară să vină cu propuneri de terenuri, „inclusiv cât mai aproape de sediul actual. Trebuie avut în vedere montarea gardului pe str. Lorena, poate și acolo s-ar putea amenaja un număr de locuri de parcare, prin intervenții de cosmetizare. Ne trebuie un teren cât mai apropiat pentru amenajarea de parcări și să facă anumite construcții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.