Primarul Robu, tot mai protector cu relația Nasleu – interlopi: „Să nu...

Primarul Robu, tot mai protector cu relația Nasleu – interlopi: „Să nu dramatizăm”. Ce subiect grav a uitat să explice

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei continuă să-i ia apărarea lui Ioan Nasleu, omul său de încredere cu care a fost în concediu în SUA și cel pe care l-a ”uns” director general al Piețe SA după ce i-a fost ani de zile consilier personal. Întrebat ieri dacă s-a lămurit în privința vilei din zona Urseni în care s-a mutat Nasleu, care a fost construită de firma Crilin SRL, a liderului interlop Alin Gherman, Nicolae Robu a declarat că ”sigur, imediat am verificat, nu este adevărat, el locuiește în casa surorii sale. Domnul Nasleu nu locuiește în casa nimănui, dar eu credeam că a anunțat el lucrul acesta, i-am spus să facă cunoscut”. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că jumătatea de duplex construită de firma lui Gherman a fost edificată pe numele societății. Nicolae Robu nu a suflat un cuvânt despre modul în care aproape cinci hectare de teren au dispărut în mod dubios din patrimoniul Horticultura SA și despre cum s-au aprobat PUZ-uri pe Calea Urseni din care au fost ”teleportate” spațiile verzi, deși în urmă cu două săptămâni a promis lămuriri complete după ce o să primească informații de la subordonații săi.

Nicolae Robu a venit cu explicațiii suplimentare și despre legăturile apropiate ale protejatului său cu interlopii, după ce a apărut o înregistrare video în care Nasleu face dedicații la manele pentru ”armata lui” – Lucian Boncu, Alin Oiță, Sașa și alții.


”Da, mi-a spus (n.r. că s-a ocupat de domeniul lumii interlope când a lucrat la SRI). Nu cred că se miră cineva că Serviciul Român de Informații acordă atenție și acestui mediu, de unde pot să apară pericole pentru siguranța națională. Vă rog să tratăm subiectul cu toată seriozitatea, că sunt lucruri serioase acestea, nu te poți juca cu securitatea națională, nu? În acest sens, nu mi-a spus că s-ar fi ocupat… nici nu a detaliat. Mi-a spus odată, când eram în SRI, am avut răspunderi și astfel de probleme ce sunt specifice lumii interlope, ceva de genul acesta. Bun, dar asta nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum”, a afirmat Robu.

Primarul a susținut că Ioan Nasleu ”mi-a explicat că nici măcar nu a mai fost în club, că atunci nu a fost niciun interlop la masă și că regretă că s-a întâmplat așa, cu acele dedicații, dar că-și va respecta angajamentul în fața mea să nu se mai repete astfel de lucruri. Așa cum am și declarat, pe Antena 3 parcă am fost, nu mă simt confortabil să văd astfel de scene și să le comentez. Chiar nu mi-e confortabil. El (n.r. Cătălin Iapă), săracul, a căzut… (n.r. râde). Vreți să vă spun cum a fost? Au fost la un chef organizat de tineretul liberal și când s-a terminat cheful de acolo, au plecat împreună, iar Ionuț Nasleu i-a zis hai să mergem pe la clubul cutare din Complex. Și s-a dus pentru prima dată în viață, s-a dus și el acolo și s-a trezit că a venit manelistul respectiv la masă și s-a manifestat așa cum probabil se manifestă ei întotdeauna. A fost luat prin surprindere și el. Să nu dramatizăm. Deci, nu trebuie să se mai repete astfel de lucruri, ele trebuie evitate, că nu fac onoare nimănui, dar acum dacă s-a întâmplat la un moment, nu trebuie să facem chiar o tragedie din asta. Trebuie să tragem învățămintele de rigoare și atât”.

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu e luat constant la intrebari, primarul asta, manipulator de 2 bani, nu va da nicio explicație intr-o situatie in care nu poate minți cu nerusinare fără să fie prins. Mai intrebati-l până răspunde

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.