Rock pe ștrand. Timișorenii de la Blazzaj susțin un recital la cea...

Rock pe ștrand. Timișorenii de la Blazzaj susțin un recital la cea de-a doua ediție a evenimentului Flex Fest

0
DISTRIBUIȚI

Formația Blazzaj va susține un recital în cadrul celei de-a doua ediții a Fest Flex, eveniment ce va avea loc în perioada 5 – 7 iulie la ștrandul Neptun din Arad.

„După o experientă de peste 10 ani în organizarea concertelor, Club Flex Arad, în parteneriat cu Toncraft Events SRL Arad, a hotărât continuarea festivalului rock FLEX FEST, care s-a bucurat de un mare succes la prima ediție, în anul 2018.

La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfăşura la ştrandul Neptun Arad. Manifestarea se adresează tuturor iubitorilor de muzică rock din Arad, județele învecinate, precum și din Ungaria, Serbia etc. Odată cu evoluția festivalului, ne propunem să adăugăm listei de artiști formații internaționale tot mai renumite. Spațiul ales este generos ca suprafaţă, acces, parcare și umbră pentru campare şi corturi, având la dispoziție toalete, dușuri și bazinele din vecinătate.


Pentru cazări punem la dispoziție motelurile și hostelurile din apropiere (o rază de 3 km). În dotarea festivalului va exista o scenă acoperită, cu sonorizare și lumini adecvate. Nu vor lipsi nici standurile cu mâncare caldă și băuturi reci pentru participanţii la eveniment cărora li se vor asigura aproximativ 500 de  locuri la mese acoperite. De asemenea, vor exista şi standuri de expoziție și vânzare a produselor şi accesoriilor vestimentare rock și suveniruri“, spun organizatorii.

Line up-ul din acest an cuprinde 16 formații din șase țări: Bucovina (Ro), Grimegod (Ro), MelmacRiders (Serbia), Blazzaj (Ro), TerminalProspect (Suedia), MercysDirge (Ro), OmegaDiatribe (Ungaria), DiamondFalcon (Austria), Crossbones (Albania), TerraInfernal (Ro), Lifeline (Ro), TakaLaiton (Finlanda), Led Zeppelin Tribute by M.R. (Serbia), Suburbia11 (Ro), Rules of Silence și Pasărea Rock (Ro). Biletele pentru acest eveniment se pot cumpăra aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.